Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 10 od 10

Thread: SERVERD vdrl PO vBET!

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post

Thumbs down SERVERD vdrl PO vBET!

My server je kramp, ker imam vBET.

TO JE namig, da to potrjuje:
    koren 27888 1 0 18:26? Ss 0:00 / usr / sbin / exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server na www **** com Port 80 </ naslov>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat spremenjen) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / arhiv / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION = Keep-Alive REMOTE_PORT = 41741 PATH = / bin: / usr / bin PWD = / home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN = webmaster **** com REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 SERVER_NAME = www *** com HTTP_PRAGMA = no-cache SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING = SERVER_ADDR = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE = CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = GLAVA _ = / usr / sbin / sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 00:00 / usr / sbin / exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server na www *** com Port 80 </ naslov>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat spremenjen) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    Jaz ne morete odstraniti vBET!
    Prosim, pomagajte mi moj strežnik pošilja veliko SPAM e-pošte!
    Ali se krekirani!

HELP Michał Podbielski!
    Nazadnje urejal PabloAM; 25-06-10 pri 17:35.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Jaz sem analiziranje vašega sporočila v tem trenutku.

Med tem pa prosim povej, zakaj ne boste mogli storiti dissable / uninstal vBET? Kaj se zgodi?

Ali lahko pojasnite, zakaj pa misliš, da je vBET kriv? Jaz ne vidim.

Prav tako - si najti kodo, ki se pošilja ti spam e-pošte?

Ne vidim svoj forum - vbenterprisetranslator_seo.php in je bil odstranjen. htacces predpisi še vedno kaže na to sliko. Admin CP deluje kot vidim.
    Nazadnje urejal vBET; 25-06-10 pri 18:19.

On se uporabljajo vbenterprisetranslator_seo.php injicirati svoje XSRIPT na moji spletni strani.

Ko sem poskušal unistall izdelkov in brisanje vbenterprisetranslator_seo.php iz mojega strežnika dont My web delo, ker rabim "vbenterprisetranslator_seo.php" v FTP: S

Kako lahko i unistall "ALL" vBET??

Hvala za odgovor

UPDATE:
    Imam napake unistalling vBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Nazadnje urejal PabloAM; 25-06-10 pri 18:35.

Kot sem napisal še vedno imate. Htaccess pravila, ki kažejo na vbenterprisetranslator_seo.php - Samo tiste pripombe.

Prav tako vam ni treba odstraniti vBET - to je dovolj, da samo to onemogočiti. Še posebej, da sem še vedno ne razumem, zakaj misliš, da je vBET vprašanje in je možno, da ni.

Obvestite kako prvo sporočilo ugotoviti, da nekdo uporablja vbenterprisetranslator_seo.php vstaviti XSCRIPTs, ki pišete o tem. Prosimo, upoštevajte, da se vbenterprisetranslator_seo.php nima vseh ustreznih logika - to je samo Sprednji strani Krmilnika. Vse prijave za vaš forum se dogaja z datoteko, in po tem vbseo.php se uporablja. Torej, če ste odstranili vBET pravil, boste videli vse dnevnike, ki kaže na vbseo.php kar ne pomeni, da vbseo.php je odgovoren za napad.

Torej v tem trenutku mislim, da si prebral vaše dnevnike narobe in da je vbenterprisetranslator_seo.php ni odgovorna za napad. Lahko se motim, vendar če ste tako prepričani, potem prosimo, opišite, kako je to storjeno (to XSCRIPT vstavljanje, ki jih vbenterprisetranslator_seo.php) - Jo bomo analizirali.

Prosimo, upoštevajte, - to je v našem interesu, da naše stranke varno. Tako bomo potrudili prizadevanju, da reši vprašanje, ČE je zaradi vBET. Za vašo varnost - prosimo, natančno opiši, zakaj mislite, da je to storjeno z vBET. Sicer pa, če ste narobe - kaj pričakujem, ker mnogi ljudje mislijo, da je vse, kar je narejeno za vbenterprisetranslator_seo.php - ki samo spremembe strežnik spremenljivke, in ne stori ničesar več, ampak vse zahteve, gre za to, da ljudje dobijo napačen vtis - tako da, če ste narobe, potem boste samo izgubili vse svoje vBET začasni pomnilnik in nastavitve, in ga še bo napadel, ker ste naredili narobe stvar (še vedno svetujejo, da onemogočite vBET ne odstranite).

Torej, pojasnite, zakaj ste thinging da vBET dovoljena za ta napad. Do sedaj si napisal le tisto, kar si mislil, a nobena beseda, kaj misliš, da je.

O Prva stvar - bom ga vraga.
    O 2. - samo je treba odstraniti iz strežnika vBET datoteke. Še posebej / Includes / xml / cpnav_vbenterprisetranslator.xml - to je ena definicija vBET meni.

Za prva stvar - to je majhna vBET bug. Sem že našel rešitev - da bodo vključeni v naslednji izdaji. Za hitra rešitev:
    1. odprite vBET izdelek datoteke: do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. Najdi:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. Nadomestiti z:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. Uvoz izdelkov datoteko ponovno
    5. Uninstall ponovno

Prosimo, odstranite vBET datoteke po tem. Če jo boste odstranili že - prosim upload.
    Nazadnje urejal vBET; 25-06-10 pri 19:02.

Brezupen

Quote Originally Posted by PabloAM View Post
    On se uporabljajo vbenterprisetranslator_seo.php injicirati svoje XSRIPT na moji spletni strani.

Ko sem poskušal unistall izdelkov in brisanje vbenterprisetranslator_seo.php iz mojega strežnika dont My web delo, ker rabim "vbenterprisetranslator_seo.php" v FTP: S

Kako lahko i unistall "ALL" vBET??

Hvala za odgovor

UPDATE:
    Imam napake unistalling vBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Znova je nato poskusite znova odstraniti, nato pa ročno izbrišite vse vBET naložene datoteke v tem vrstnem redu:

1. ponovno
    2. uninstall
    3. ročno brisanje vseh naloženih datotek vBET

PS. Michael je treba to pogledal v bolj globoko, ker želim spati varno ponoči.

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    PS. Michael je treba to pogledal v bolj globoko, ker želim spati varno ponoči.
    Oglejte si tukaj in odgovor na vprašanje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

Št odgovore. V takem primeru nič ne pove, da je bil vBET napake in datoteke, ki je bil imenovan krivda ni logike za generacijo strani, tako vstavljanje skripte ni mogoče obstaja - to je samo sprednji krmilnik.

Izdaja zaprt.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •