Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: vBET 3.3.4 Uspešnost Problem

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post

Default vBET 3.3.4 Uspešnost Problem

vBET 3.3.4 nadgraditi, vendar je učinkovitost problem. obremenitve strežnika na 50 in 60

Moja forum dnevni uniqie hit: 100,000
    Moja baze 6 GB

Unload plugin obremenitve strežnika normalno
    Load plugin obremenitve strežnika zelo visoka

Version 3.3.3, niso imeli nobenih težav, ampak noter nadgradili do 3.3.4 problem začeti

Opomba: sory moja angleščina

VBulletin 3.8.5
    Vbseo 3.3.2
    Nazadnje urejal rootksk; 23-06-10 pri 10:28.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

To je čudno. Ali ste vklopljen Polna datoteke Cache za goste? Če da - lahko potrdi, da so ustvarjene cache datoteke? Če ne - dodajte ustreznih privilegijev za imenik predpomnilnika.

Prav tako povejte, katero različico vBSEO, ki jo uporabljate (če sploh) in preverite v vašem webmaster orodja Ali imate preusmeritev zank. To je edina stvar, ki pride k meni, da bi lahko vzrok za takšno ravnanje nekaterih preusmeritev zanke. Prav tako preverite sami ročno nekaj prevedenih strani, arhiv itd - in nam sporočite, če ste našli nekaj strani, ki ne deluje.

Oprosti - sem ugotovil, da si napisal vBSEO različico in me je udaril. Eden od naših uporabnikov smo že omenili zanko preusmeritve na tej različici vBSEO. Update, da vBSEO 3.5.1 rešiti problem. Zato prosim posodobite svoj vBSEO in najverjetneje bo rešila vprašanje. Prav tako - lahko PM me dostop do podrobnosti vašega Admin CP in FTP in sem lahko najdejo rešitve za to različico vBSEO.
    Nazadnje urejal vBET; 23-06-10 pri 19:56.

hvala

OK, tako

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •