Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 12

Thread: VBET odmor moj forum

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Brezupen

Default VBET odmor moj forum

Ko i omogočajo vBET, na nekaterih straneh Orodja teme menu odmori, tj povezavo na vrhu nit - padajočega menija odmori, padajočega izgine, to pride nazaj, če i onemogočite vBET.

Drugič nit orodja na dnu nit manjka, da je ikone, ti pojavijo, če onemogočim vBET. Toda niti orodja ne bi morale biti na dnu in na vseh dont na vseh mojih drugih straneh.

Končno "Odgovori" ikona izgine. Again, to bug sam določa, če onemogočim vBET.

Vse 3 bug zgodilo skupaj in na isti strani.

To se dogaja samo za goste. Hvala.

Oglejte si tukaj - Eternal "pridobivanje omrežnega naslova" na omrežno kartico - Computer Juice

Brezupen

Tukaj je tisto, kar naj bi izgledal stran;

Pridobivanje omrežni naslov znova in znova - Computer Juice

Orodja teme pasti na vrh strani del, Odgovori ikona je tam in nit orodja botton ne prikazuje.

Kot sem rekel, če onemogočim vBET vse strani videti, kot je ta / \\

Če i omogočajo vBET nekaj strani videti kot prvi primer, s čimer vBET odmori kako moj forum izgleda in deluje.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ali se zgodi, ko Polna datoteke Cache za Guest vklopljen, ali ni pomembno?

OK tako - poznamo razlog zdaj. Žal mi je za težave - Ta funkcija je še vedno v BETA fazi, smo imeli vprašanja, sploh na naših strežnikih, a vidim, da nekatera vprašanja so na eno. Torej preverite potrebujemo dostop do vaše Admin CP in FTP. Sem že videli, da na vaši lomljeni strani so nekatere skripte niso vključeni - treba je preveriti, zakaj.

Prav tako vas prosimo, najprej poskusite tako, da odstranite ustrezno cache datoteke (boste našli v / Vbet_guestcache / en / imenik - boste bi prepoznali po imenu - ne le odstraniti vse datoteke, ki so vključeni v tam. Morda vB samo ustvari takšne strani iz neznanega razloga in vBET cached to in zdaj je prikazano predpomnjeni rezultat. Če se to zgodi še enkrat po predpomnilnika obračun - Pošljite nam dostop do podrobnosti in bo rešujemo.

Drug način, zakaj bi se lahko zgodilo, da se nekaj spremeni svoj rezultat po tem, ko smo ga predpomnilnika. Ni res verjamejo, da to - v takem primeru bi vse strani imajo isto vprašanje. Prav tako vidim pomanjkanje pomembnih skripte js in takšne stvari se enostavno vključi v predlog, ni dodal v dinamično celoto izhod.

Torej - preverite predpomnilnika obračun in nam izhod.

Brezupen

Če i onemogočiti polno datoteko cache, deluje odlično.

Brezupen

Ok, tako sem izbrisal stran in jo cached spet popoln.

Torej vBET caches moje celotno forum, ne samo prevedenih strani?

Brezupen

Ali lahko izključim vse angleške strani?

OK - tako kot razumem, ni vprašanje. Vzrok je bil sam vBulletin ki je iz neznanega razloga narejeno stran, ne da bi nekatere skripte (morda ste spremenili konfiguracijo).

Cache očiščeno in dela lep zdaj z Datoteka Cache za goste uglašen na. Izdaja rešiti in premestitvi na oddelek težav.

V tem trenutku nimamo možnosti za izključitev normalno strani - lahko pa ga dodate. Prosimo, odprite novo temo v funkcijo zahteva za to

Brezupen

Še vedno delam, na nekaterih straneh, drugih pa ne, če bot je prvi, ki ga caches stran z napakami, kot je pojasnjeno, če je uporabnik prvi strani je caches ok.

Mislim, to pa zato, ker bot ne more izvesti ajax, tako da vidi stran nekoliko razlikuje od običajnega brskalnika.

No - to ni zato, ker boot ne more izvesti ajax. Ker za izvajanje AJAX vas ned, da so scenarij, vključenih v HTML izhod. Vse ostalo se zgodi, oprla na prvi izhod HTML HTML (pogled drevesa se spremeni itd)

Zdi se, da na vašem forumu čevlje preprosto dobi drugi izhod, ki normalno gostov. In v tem trenutku vBET videti vse goste enako kot bitja. Lahko vam povem, ne uporabljate nekaj posebnega mod ali nekatere konfiguracije vBulletin ki določa gost pa je boot in v takem primeru vrne drugačen rezultat?
    Če bomo ugotovili, kako je narejen na vašem forumu lahko preprosto ustvarite različne datoteke cache za čevlje in za normalno goste, zdaj pa - vsi gostje so le gostje za našo celotno funkcionalnost datoteke Cache in mi cache rezultat, ki smo dobili. Torej v tem trenutku lahko:
    - Onemogočiti to funkcijo
    - Soglašata, da bodo zdaj vsi gostje videli isto stvar, ne glede na to so čevlji ali ljudje
    - Onemogoči funkcije, ki vam daje drugačen izhod za čevlje

Kot sem napisal - da lahko poskrbel za to, če bomo vedeli, kako so škornji določene na vašem forumu.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •