Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 5 od 5 FirstFirst ... 345
Rezultati 41 do 43 od 43

Thread: vBET 3.3.4 sprosti

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Večinoma skupno to, da ljudje pozabili, da so spremembe v robots.txt 2-3 mesecev prej (da Google se odziva na tako dolgo - da se lahko hitreje, če imate super visoko Page Rank). Prav tako se včasih ljudje gledajo na rezultate v Googlovo iskanje - kjer je na voljo samo približati število indeksiranih strani, ne pravega. Torej bi lahko približevanje spremembe za boljše eno in to ne pomeni, da je bil kateri koli od vaših strani odstrani iz indeksa. Prav tako - Google je ogromen in imajo veliko baz podatkov, ki se od časa do časa posodobiti, ponoviti in tako naprej - to je lahko le posledica delovnih algoritmov baze Google. Tudi Google se spreminja, da je indeksiranje algoritme in to je možno, da so nekatere od vaših že indeksiranih strani danes veljajo kot podvajanje vsebin (npr. večina članic straneh so v istem 99%) in odstrani iz indeksov.

Dokler ne boste videli veliko število napak v vašem webmaster orodja, lahko domnevamo, da je to, kako Google deluje. Ampak, če vidiš napake - potem je na vaši strani, in potem morate reagirati.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Slovenian
    Translated text
    Teden dni je minilo več na moji strani google je skoraj ni spremenila in tudi na zelo majhnih gor in dol, ne pa bi lahko prišli na številko 145 000 (število tednov ago tam). 2 dni nazaj je ohranil 145.000. In danes je 143.000. Nisem nastaviti ali spremeniti datoteko robots.txt po 6 mesecih. in moje robots.txt datoteki nastavljen, kot sledi:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Posodobljeno indeks kazalo status je poročalo kot uspešno, vendar URL predložiti Povečanje je bilo URL-jev v indeksu web da je razdalja se zmanjša za dan. Ne vem, kaj se je zgodilo z mano, mi lahko pomaga zakaj? Vzrok Ne vem od kod. Jaz bi uporaba približno mesec, vendar vBET 2,10 nisem bil vBSEO Sitemap Generator konfiguracijo kot vaš vodnik tukaj) Toda, ko sem preklopite na komercialno različico 3.3.3 Zanimalo me je in preberete priročnik datoteko config za kazalo. Sprva z 3.3.3 sem našel zelo navdušen nad stalne rasti indeksa Google. Ker se nadgradnjo na 3.3.4 se ven kot je ta. Ne vem, zakaj spet? Upam, da vam pomaga. le 19 napak v času prijave iz moje strani v Google Webmaster orodje
    Original text
    Nazadnje urejal haiduongbk; 02-07-10 pri 01:51.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Slovenian
    Translated text
    Teden dni je minilo več na moji strani google je skoraj ni spremenila in tudi na zelo majhnih gor in dol, ne pa bi lahko prišli na številko 145 000 (število tednov ago tam). 2 dni nazaj je ohranil 145.000. In danes je 143.000. Nisem nastaviti ali spremeniti datoteko robots.txt po 6 mesecih. in moje robots.txt datoteki nastavljen, kot sledi:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Posodobljeno indeks kazalo status je poročalo kot uspešno, vendar URL predložiti Povečanje je bilo URL-jev v indeksu web da je razdalja se zmanjša za dan. Ne vem, kaj se je zgodilo z mano, mi lahko pomaga zakaj? Vzrok Ne vem od kod. Jaz bi uporaba približno mesec, vendar vBET 2,10 nisem bil vBSEO Sitemap Generator konfiguracijo kot vaš vodnik tukaj) Toda, ko sem preklopite na komercialno različico 3.3.3 Zanimalo me je in preberete priročnik datoteko config za kazalo. Sprva z 3.3.3 sem našel zelo navdušen nad stalne rasti indeksa Google. Ker se nadgradnjo na 3.3.4 se ven kot je ta. Ne vem, zakaj spet? Upam, da vam pomaga. le 19 napak v času prijave iz moje strani v Google Webmaster orodje
    Original text
    Po mojem mnenju verjetno ne zgodi nič. Nimate napak v webmaster orodja. 143 000 ali 145 000 - te ocene ne izgleda kot pravi, natančno število indeksiranih strani. In če je ocena potem lahko ocenimo rezultate razlikujejo. Od kje ste se ob teh številk?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Tudi drugo napako, ko sem lahko vBET, na nekaterih straneh Orodja teme odmori, tj povezavo na vrhu - spustni meni odmori. Potem nit orodja na dnu nit manjka, da je ikone. Tudi "Odgovori" ikona izgine. Ta bug sam določa, če onemogočim vBET. in to se dogaja samo za goste. Hvala.

Oglejte si tukaj - Eternal "pridobivanje omrežnega naslova" na omrežno kartico - Computer Juice

Strani 5 od 5 FirstFirst ... 345

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •