Prav tako ni prepričan, če je to veliko vprašanje, v mojem Admin CP poglavje o navigator za vBET, vse povezave, kaže prazno stran, ampak jaz jih lahko urejate, če grem skozi vboptions izberite od tam.
Prav tako ni prepričan, če je to veliko vprašanje, v mojem Admin CP poglavje o navigator za vBET, vse povezave, kaže prazno stran, ampak jaz jih lahko urejate, če grem skozi vboptions izberite od tam.
HI. Še enkrat - opira stvar je, da nastavite vBET delovnih primerno za forum strani. Šele takrat boste lahko ustrezno ga povezati z drugimi oddelki. V nasprotnem primeru boste imeli vprašanja, ves čas.
Če je vaš forum imenik PhpBB2 - In mislim fizično na vašem FTP - potem SO NA nastavite Forum imenik natanko / PhpBB2
Če ni fizično v PhpBB2 imenika na vašem FTP - nato pa pustimo Forum imenik prazno.
To velja tudi za. Htaccess pravila.
Če vam to povzroča nekaj vprašanj - nato opišite tiste in bo vas podpiramo in Poglej za bug je ta obstaja. Dokler vBET ni konfiguriran ustrezno imamo samo vprašanje napačno konfiguracijo in imate nastavite ustrezno (glede na opis parametrov v Main oddelek).
O vaši admincp vprašanje - imamo prvič tako izdajo. Prepričajte se, da je namestitev končana -, da bi bilo najbolje, da samo naložite vse datoteke spet in uvoz proizvodov datoteko ponovno (kot je med update). Če bo še prišlo potem prosim PM podrobnosti dostop do vaših Admin CP in FTP - bomo, jih preveri in ga rešiti (tudi z drugimi vprašanji)![]()