Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 8 od 8

Thread: Podpora za besedo esclusions!

Brezupen

Exclamation Podpora za besedo esclusions!

Moje mesto je brez angleščini, ampak ga uporabljam veliko angleščini tehničnih izrazov, ki je ne želim prevesti, lahko naredite box besedo izključenosti, tako da sem lahko dodate besede, želim ne prevajajo?

PS. Avtomatsko prevajanje deluje le, ko sem se -> Vedno zaupanje Google

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Uporabite lahko BBCode notranslate v sporočilih - tiste točke, ki bodo del besedila ne bo preveden. Obvestite pa ta bo zajemal vaše potrebe.

Prav tako upoštevajte, da se lahko tako globalno izključitev potencialno škodljive:
    - Če se lahko na enostaven način prekinil sporočilo, če je izključena beseda je del druge besede
    - Če je varen za prvo izdajo lahko traja veliko zmogljivosti virov

O prevode sporočila napisana v drugih jezikih - tiste, ki delajo kot je treba, samo morajo naučiti, kako
    Prosimo, natančno preberite opis drugih možnosti. Prav tako si oglejte tukaj:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

To je samo delajo, kot je bila zasnovana Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo kar vprašaj
    Nazadnje urejal vBET; 09-06-10 pri 11:48.

Brezupen

Ker sem teči tehnični forum in nekaj besed, kot so oranžna okno in / ali kill orodje ne sme biti prevedeno to je postalo problem zame, za člane osebja ni nobenega problema z ročno BB kode, ampak kaj so 143k uporabnikov domnevam, da naredim?

Mislim, da beseda izključitev polje je treba.

Ko rečem oranžno polje ne mislim barve niti članka, ampak njegovo ime, John Doe ne prevaja, ker je to ime in Google ve.

Kot je za avtomatsko prevajanje sem pogruntal, zakaj to ne vedno prevesti, le novi uporabniki so samodejno prevajanje, ker so izbrali svojega jezika v času registracije, vendar za stare uporabnike to ni tako, to pomeni, da ni avto za njih. To je tudi treba obravnavati.

Last but not least, za ročno BBCode zakaj ne dodate ikono z jezika kode v odgovor okno, tako da bi bilo veliko lažje | intuitiven za n00b uporabnike, da kliknete na to picking njihovi želeni jezik zaviti.

Regards

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Ker sem teči tehnični forum in nekaj besed, kot so oranžna okno in / ali kill orodje ne sme biti prevedeno to je postalo problem zame, za člane osebja ni nobenega problema z ročno BB kode, ampak kaj so 143k uporabnikov domnevam, da naredim?

Ko rečem oranžno polje ne mislim barve niti članka, ampak njegovo ime, John Doe ne prevaja, ker je to ime in Google ve.
    Upoštevali bomo nekatere rešitve za to in preverite, da je uspešnost vpliva. Na koncu bo učinek 0, če se ne uporablja Še vedno v tem trenutku vidim več vprašanj na tem področju.

Kot je za avtomatsko prevajanje sem pogruntal, zakaj to ne vedno prevesti, le novi uporabniki so samodejno prevajanje, ker so izbrali svojega jezika v času registracije, vendar za stare uporabnike to ni tako, to pomeni, da ni avto za njih. To je tudi treba obravnavati.
    Prosimo, da preberete vse možnosti za odkrivanje skrbno, kot je bilo predlagano prej. To ni, kot si misliš. Uporabniki, ni treba določiti njihov privzeti jezik, če uporabljate ustrezno strategijo za odkrivanje (tiste z Google). vBET vam ponuja več načinov za odkrivanje in da bo delo, kot ste jo izbrali.
    Prav tako pa je že rešitev, o starih uporabnikov - pogled na možnosti za Misc "Preusmeritev za urejanje profila"

Last but not least, za ročno BBCode zakaj ne dodate ikono z jezika kode v odgovor okno, tako da bi bilo veliko lažje | intuitiven za n00b uporabnike, da kliknete na to picking njihovi želeni jezik zaviti.
    To je že storila na malo drugačen način Če uporabnik, ki svoje privzeto jezika v drugi jezik, da forum bo videl dodatna možnost v orodni vrstici urejevalnika, ki bo omogočil mu odločiti, ali to določeno sporočilo je v svoji privzeti jezik ali ne.
    O dajanje tam vse ikone - mi je bilo razmišljanje o tem, vendar se zdi, da ni potrebno z vBET možnost, da se uporabi samodejno zaznavanje jezika in sila uporabnikom, da je njihov privzeti jezik.

PS.
    Prosim, da eno vprašanje, na nit, ne bomo mogli upravljati vprašanj, če bo prišlo do 10 v enem nit
    Nazadnje urejal vBET; 09-06-10 pri 17:18.

Brezupen

Zadnja 2 rešenih zadev (moj problem)!

Recimo, da prvotne izdaje (navoj naslov) ostaja.
    Ker sem teči tehnični forum in nekaj besed kot oranžna škatla in / ali ubiti orodje ne sme biti prevedeno to je postalo problem zame, za člane osebja ni nobenega problema z ročno BB kode, ampak kaj so 143k uporabnikov domnevam, da naredim?

Hvala!

Končano notranslate BBCode za dohodna sporočila. To bo imelo vpliva na območja izven sporočila (predloge in besedne zveze, vsebine) - za tiste, ki ne uporabljajo območju prevod. Hvala, da bo naša rešitev ne bo vplivala na delovanje v generaciji stran. Prav tako bomo ustvarili neke vrste nalog, ki bo samodejno neprozorna prezrte besede v vseh že obstoječih sporočil.

Brezupen

upam, nova različica pride ven kmalu

Že je neprozorna prezrte besede za že obstoječa sporočila. Še eno zadevo rešiti - čaka na stvari vBulletin na odgovor. Če je dobil hitro, je možno, da bo nova javnost je ta konec tedna

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •