Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Ne prevajanje iz nič, temveč angleško?

Default Ne prevajanje iz nič, temveč angleško?

Deluje veliko prevajanje angleščina to kaj drugega ... Vendar, če sem se pomaknite do / forum / es /********** in nato objava v španščini, ga ne pretvori mesto nazaj v angleščini (ali kateri koli drug jezik).

Sem set:

Pokaži izvirno besedilo za uporabnika: Added by Javascript

in prav tako poskušal druge možnosti, vendar nihče se zdi, da dela. Prepričan sem, da je nekaj neumno delam ....

Prav tako nisem videl prevedene URL-jev, vendar sem v redu s tem za zdaj. (Z uporabo vBSEO)

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,

najprej (o vašem druga zadeva) - povezave, ki so bile prevedene, morate spremeniti dve datoteki:
    1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
    polni navodila ki jih imate v ne-ne-upload mapa (readme) - del integracijskega vBSEO (Integracija z drugimi mods)

Zdaj je glavno vprašanje o (prevajanje): pojdite na-> admincp-> vBET-> google
    Predlagam nastavitev zaupanje google Ko zaupanja vreden pri odkrivanju Google Language
    Nastavite lahko raven zaupanja - predlagam, da nastavite 0,1 (10%), v Language Google Confidence Detection
    Privzeto, če je to 0,1 - tako da, če Google je vsaj 10% prepričan o tem sporočilu jezik potem bo vBET oznako novo sporočilo z lang BBCode samodejno. Če Google ne bodo prepričani, dovolj - Sporočilo ostane kot je, in admin lahko posodobite ročno, če je to potrebno.

zahtevane, Morate ročno urediti obstoječih delovnih mest. Morate dal obstoječe besedilo v [Lang] tags.
    vse, kar je opisano tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 04-06-10 pri 22:30.

Prevajanje vprašanje: sem ga dobil, če želim delovno mesto v španski, sem lahko na katerikoli jezik, vključno s privzeto, vendar pa mora dati [lang = es] BBCode okoli moje delovno mesto potem, pravilna? In potem bo sistem samodejno prevesti da ne glede na jezik (ko dodam lang BBcode)?

ETA: Zgrešeni korak po navodilih vbSEO ... vse skupaj deluje zdaj .. HVALA ******

Ena stvar, manjše in sem se spraševala, če je to v redu .. gledaš nit sedaj .. Naslov je:

Realmente bueno nueva característica .

URL vključuje naglašene i ... je, da je v redu v etc google?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Nazadnje urejal widotcom; 05-06-10 pri 00:12.

hello,

to ni ok (caracter% C3% ADstica)

Pleae se prepričajte, da ste naredili vse potrebne konfiguracije vBulletin (in vBSEO če imate), opisanih v readme.html v namestitvenem paketu. Če niste, potem lahko pride do težav s nekaterih jezikih znakov.

prevajanje problem: če nastavite "Zaupanje Google, ko je rezultat vreden zaupanja", se bodo nova delovna mesta samodejno v lang BBCode, vendar morate paket up stare prispevkov v tem tag.
    Če pišete v forum maternem jeziku to besedilo ne bo pakirana v tag.
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 07-06-10 pri 15:34.

oh, žal mi je ..

To ni vprašanje. Poskusi, da preverite to povezavo v drug brskalnik (Opera, Firefox),
    mora biti pravilno prevedeni.
    To je brskalnik vprašanje. Google išče to povezavo pravilno (s črko).

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •