Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Občasnih Prevajanje

Noob

Default Občasnih Prevajanje

Ne vem, če je to najboljši naslov lol upam, da lahko razložim to bolje

Vsak tako pogosto, ko sem ali moji člani, da je delovno mesto objave, kot da smo objavili v drugem jeziku (ko sem šel, da jo uredite piše [lang = nl])

To se ne zgodi veliko, tako mislim, da zaradi česar je težko opazne, vendar je do sedaj zgodilo, občasno pa smo vsi objavo v angleškem jeziku in je vedno isti jezik (nizozemsko zastavo)

Oh, in sem opazil naslov ima te v njem preveč [langtitle = nl]
    Nazadnje urejal vBET; 10-06-10 pri 13:23. Razlog: popraviti BBCode

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, da nam nekaj točno primer - natančno besedilo, ki je bil uporabljen. In kaj je vaš jezik odkrivanje nastavitev? Prosimo, upoštevajte, da se ga uporabljate Google potem lahko včasih Google je zmeden in je narobe priznanje (običajno zelo kratka besedila, ali ko besede v 2 jezikih, so v istem sporočilu). V tem primeru ni bug na vseh-to ni odvisno od nas - to je Google. Vendar pa lahko nastavite kako je prepričan, mora biti, da dodate Google jezikovne nastavitve.

Obvestite Ali še vedno potrebujete pomoč pri vprašanju opisano tukaj
    Nazadnje urejal vBET; 10-06-10 pri 13:24.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Brez odgovora - šteje rešiti. Prosimo, upoštevajte, tukaj, če potrebujejo več pomoči

Noob

Gah, mi je žal ... iz neznanega razloga sem vedno ne prejme obvestila iz moje tu lol, in sem bil tako zaposlen, da je to vprašanje je šel z naprave na progi, dokler ne hranijo obrezovanje spet lol

Jaz sem priloži screenshot od zadnjič se je to zgodilo, ta v PM lol

Zaznavanje jezika nastavitev je Trust Google, ko rezultat je zaupanja vreden

Katere nastavitve bi vam najbolj priporočam za to nastavitev?

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •