Ne, to ne more biti tukaj pokazali, ker ne uporabljate možnost vBSEO vključiti niti naslovov v naslednjo / prejšnjo povezave (tiste, prikazane neposredno pod hitrim urednik odgovor). Ti bi morali najprej omogočiti možnost.
Ne, to ne more biti tukaj pokazali, ker ne uporabljate možnost vBSEO vključiti niti naslovov v naslednjo / prejšnjo povezave (tiste, prikazane neposredno pod hitrim urednik odgovor). Ti bi morali najprej omogočiti možnost.
OK, tako - sedaj vemo, kako se razmnožujejo. Bomo pogledat na našem preizkus stopnje in iščejo druge rešitve. Velika hvala!![]()
Žal ne moremo razmnoževati ta problem.
Mi preizkušen na 3.5.0 in 3.3.3 vBSEO vBET. Katere različice imate?
Prosimo, preverite, ali imate nameščeno najnovejšo različico vBET (če se uporablja)
Kaj pa posodobitev product_vbenterprisetranslator.xml od do-ne-upload mapo?
Jaz sem z uporabo vBET 3.3.3 in vBSEO 3.3.2. Moje langtitle oznake niso razčleniti na strani profil statistika ne sedaj, se zdi. Precej čudno!
Če želite popraviti razčlenjevanju od langtitle pod profil "statistika" zanka (kjer piše "Zadnje sporočilo: ..."), sem naredil to spremembo v class_userprofile.php:
Najdi:
Zamenjajte:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Ni možnosti, da oznake, ki so globalno razčleniti, kot je sicer ta sprememba ne bi bilo potrebno. Prav tako ni kljuke v tem razredu datoteki.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Prosimo, PM podatke za dostop do FTP, Admin CP in vBSEO CP. Ker nismo mogli razmnoževati na naši strani moramo to preveriti na našem strežniku.
Prosimo, da razveljavite spremembe, še preden nam dostop do podatkov (moramo videti nanjo diagnosticirati) - Dol lahko naredili kopije datoteke z lahkoto prinese nazaj.
langtitle
Jaz sem potovanjem v tujini ta teden, in ne bodo na voljo za sprejemanje backend vprašanja spletni strani poleg tistih, objavljene tukaj na forumu.
Ali mi lahko pokaže, kje v kodi je tag globalno razčleniti? Lahko potem si oglejte in vas obvestili, če lahko vidim, zakaj je to manjka nekaterih področjih.