Prestavljeno v oddelek bugs. Bomo pogledat in dati hitra rešitev, če bo preprosto opisati
Hotel sem, da je njeno vprašanje. Neuspešno. Naredila sem nov blog vnos, vendar ni odobrila to šele pojdite na predogled. Na predogledu je bilo opaqued z lang BBCode kar se pričakuje. Ko sem se spet predogledu je bilo v redu v bi moralo biti. Morda sem poskušal reproducira v napačno smer, ali ni razumel vprašanja. Mislil sem, da je vprašanje o dodajanju lang bbcode, ko je že dodan. Ampak ne vidim takšnega vedenja.
Prosimo, upoštevajte, da se bo, če pišete sporočilo in jo želite ogledati, da se opaqued z lang BBCode v skladu z izbrano strategijo zaznavanje jezika. To je, saj domnevam, da dela. In če ga odstranite in si oglejte predogled spet potem bo spet odkriti jezik in dodajte lang BBCode. To je, kot mora biti. Ker preview pa iste stvari kot predloži, samo withour ga shranili v bazo podatkov. Torej yo so videti natanko isto stvar, ki bo vstavljena v bazo podatkov, ko ga predloži.
Obvestite ne obstaja težava, in sem bil preverjanje narobe, ali pa je, kot smo njegov namen?
Vsak namig, kako to reproducirati?
Nazadnje urejal vBET; 10-06-10 pri 22:42.
Brez odgovora. Kakorkoli že - smo našli nekaj, kar bi lahko tudi to vprašanje na področju napotitve. Že fiksno - bo vključena v naslednji izdaji. Obvestite nas, da se bo izkazalo, da je bilo drugo vprašanje - mi bo ponovno odprla tole.