Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Compression napaka!

Brezupen

Default Compression napaka!

Mislim, da vse, kar je pravilno nameščen, vendar, ko je omogočena s tem, sem dobil to napako na moji domači strani:

Content Encoding Error
    Stran si jo želite ogledati, ni mogoče prikazati, ker uporablja neveljavno ali nepodprto obliko stiskanja.
    * Obrnite se na spletni strani lastnikov, da jih obvesti tega problema.

Ali lahko prosim za pomoč!

Brezupen

Prav tako tudi z invalidnimi izdelek, moja portal stran je zdaj le prazna stran.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Če imate vprašanje z invalidnimi vBET ni vBET napake.
    Prosimo, upoštevajte, da če ste ufing vBSEO in invalide vBET Admin CP potem je vBET niso invalidi še - zato, ker tou še vedno preusmerjajo na vBET v htaccess in še vedno uporabljajo vBET funkcije v 2 spremenjene datoteke v vBSEO..

Najprej moramo ugotoviti, pa je vBET napake. Prepričajte se, da je vBET kompletno dissabled. Če je odgovor pritrdilen in vprašanje še vedno se zgodi, potem vBET ni vzrok.

Ali uporabljate vBSEO? Kakšno je stanje, ko je vBET completly onemogočen (v Admin CP + htaccess pravila + preklicati spremembe v vBSEO)?

Brezupen

Ko je popolnoma onemogočena, kot ste zgoraj opisano tudi (sem obrnil vse spremembe), potem je vse nazaj na normalno.
    Ja uporabljam VBSEO. Ko sem omogočite to sem dobil "Compression" napaka, in moj portal stran je prazna stran.

OK tako - prepričani smo, zdaj, da je v zvezi s vBET. Vaše vprašanje ni standardna eno - da bi rad, da vas o drugih mods, ki ga uporabljate. Ali imate mod za stiskanje?

Naslednji namig o prazno stran - se prepričajte, da ste namestili PHP modulov: CURL in iconv (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Obvestite si se uporablja prevod SEO povezave? Ali ste dodali vBET pravila. Htaccess? Če je odgovor pritrdilen - kateri je vaš forum URL? - To ne uporabljate sub-directory v URL (v tem primeru pravila je treba spremeniti, kot je opisano v navodilih)?

Prosimo, da se kopije vseh datotek, ki vas bo spremeniti med namestitvijo in integracijo, in namestiti celoten izdelek znova od beračenje. Prosimo, poskrbite, da boste v prahi navodila natančno. Če želite, da je namestitev za vas, lahko kupite namestitev storitev za $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Brezupen

O Jezus človek **********. bom plačati za namestitev zdaj. Jaz samo želim, da se najprej vedeti, kdaj bo to storila prosim. Za ne morem privoščiti, da ima moj portal prazno. Hvala za hiter odgovor. Jaz cenim.

Prosimo, PM ali podrobnosti dostop mail, da bomo lahko storite na namestitev.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •