Prosimo, upoštevajte, da smo že dal povezavo na stran o tem vprašanju in informacije, da se zavedamo o drugih možnosti zastavami rešitve in meni, da so že. Hvala, da želite, da nam pokaže, kako pomembno misliš, da je 
Prav tako upoštevajte, da Google ni treba odpreti nobenih javascript in vidite vse zastave, ki so v spustnem meniju. Kodo, ki jo je dal za brskalnike in jo spremeni spustni meni, da bi bilo vidno za uporabnike. Vsi bote videli takoj, ker je spustni meni, vključenih v HTML izhod (ne sprejme Ajax) - samo prosim najdete v vašem HTML izhod to:
Code:
<div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
In boste videli, da je padec navzdol vključen v HTML proizvodnje in roboti ogled vseh zastav, samo brskalniki tega ne kaže na beračenje zaradi sloga izpis: none in skript, ki vas opozoril je le za brskalnike, da bi bilo vidno.
Preveril sem vašo spletno stran v analizator, ki ga je dal, in rezultati so drastično različne, da kar si je dal tukaj.
HTML obremenitve: 0,46 second
Vseh slik obremenitve: 3,51 second (Vključno z vsemi slikami ne samo zastave).
In upoštevajte, še enkrat, da ste interpretacijo rezultatov v napačno smer, ker ste zamudili koncept spletnih brskalnikov predpomnilnik. Web brskalniki so caching slike in ne prosi za tiste, v naslednjih zahtev. Torej čas, ki jih je dodal prenesete zastav je minimalen za uporabnike, ki so gledali na stotine vaše strani in so zastave na začetku. Sem že točka vašo pozornost na to in lahko preverite sami le, da bo na svoj forum in videl, da niste čakali sekund za vsako sliko, vendar pa so se takoj.
Še vedno se zavedamo, da bi našim uporabnikom, kot da imajo tudi druge možnosti za zastavami in bomo preizkus rešitve, predlagane v nit, ki sem vas opozoril prej.