Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Flag slike alternativne možnosti

Brezupen

Default Flag slike alternativne možnosti

Pozdravljeni,

Ker Google je vse tako vroče na spletni strani hitrosti, i so bili teče test na moji strani.

40% časa, obremenitev do nakladanje 30 ali tako slike zastavo prevajalec.

To ni napaka ali napaka samo prizadevanje, da so hitro stran.

Kakšne možnosti obstajajo za boj proti temu?

Poskušal sem padajočega menija, vendar ne verjamem Google more plazijo povezave.

Ali bi lahko / pretvorite trenutno zastave, da sprites css zato so obremenitve kot eno sliko, namesto 30 ločenih slike?

Vse druge možnosti dobrodošli prosim.

Hvala.
    Nazadnje urejal Snake; 29-04-10 pri 21:21.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, upoštevajte, da vaši rezultati niso reprezentativni. Vsak brskalnik po prvem obisku na vašem forumu so cached slike in ne upoštevajo tistih, spet (le če je njegov zunanji predpomnilnik poteče, ali pa sila je všeč premik F5 v IE +). Torej, kaj se meri čas prvega obiska. Ob slik ne vplivajo na odzivni čas naslednji zahtevkov.

Torej zastave traja 0% časa nalaganja strani za večino zahteva, ki prihaja na vaš forum.

Google lahko plazijo povezav v Obešanje menija, saj so te preprosto vključene v HTML izhod (lahko preverite) - tako da Google je videti in se plazi, tako kot vse druge od vaše povezave.

Smo že dobili funkcijo zahtevo za podporo CSS sprites - najdete tukaj razpravo o tej temi: http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Za druge možnosti - lahko samo odstraniti vse zastave in slike kažejo preizkus povezave. Če želite to narediti, da je dovolj, da uredite predlogo za zastavice. Prosimo, upoštevajte, da Obešanje menija ne uporabljajte predlogo in v tem trenutku zahteva spremembo kode. Lahko vam podrobnosti, če vas zanima

PS.
    Ali ste prepričani, da Google roboti so prenos slike in ne le preveriti besedilo pogled strani?

Brezupen

Ive got padajočega kaže v nogo predlogo.

To je tisto, kar kaže v kodo vira.

Ali lahko Googlebot odpreti javascript sam? Ne, ne more.

To je pomembno vprašanje, te zastave dodamo 50% na čase stran obremenitev v realnem besedo, zaradi velikosti slik, 50 čuden povezav, itd lookups

Spletna stran Analyzer - brezplačno spletno orodje za optimizacijo spletne strani hitrost preskusom delovanja spletnih strani poročilo optimizacija spletnih strani

To spletno stran testi html samo izhod, je strežnik hitrost etc niso vključeni.

Dobim 7s brez zastav omogočeno, 14s, če sem jim je omogočila.

To je ogromno, so slabe in res potrebujete boljšo rešitev.

<td class="vbmenu_control"> <a id="vbettranslations" href="http://www.computer-juice.com/forums/$show[nojs_link]#vbettranslations" accesskey="5"> Prevodi </ a > <script type="text/javascript"> vbmenu_register ("vbettranslations"); </ script> </ td>
    Nazadnje urejal Snake; 30-04-10 pri 00:25.

Prosimo, upoštevajte, da smo že dal povezavo na stran o tem vprašanju in informacije, da se zavedamo o drugih možnosti zastavami rešitve in meni, da so že. Hvala, da želite, da nam pokaže, kako pomembno misliš, da je

Prav tako upoštevajte, da Google ni treba odpreti nobenih javascript in vidite vse zastave, ki so v spustnem meniju. Kodo, ki jo je dal za brskalnike in jo spremeni spustni meni, da bi bilo vidno za uporabnike. Vsi bote videli takoj, ker je spustni meni, vključenih v HTML izhod (ne sprejme Ajax) - samo prosim najdete v vašem HTML izhod to:
    Code:
    <div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
    In boste videli, da je padec navzdol vključen v HTML proizvodnje in roboti ogled vseh zastav, samo brskalniki tega ne kaže na beračenje zaradi sloga izpis: none in skript, ki vas opozoril je le za brskalnike, da bi bilo vidno.

Preveril sem vašo spletno stran v analizator, ki ga je dal, in rezultati so drastično različne, da kar si je dal tukaj.
    HTML obremenitve: 0,46 second
    Vseh slik obremenitve: 3,51 second (Vključno z vsemi slikami ne samo zastave).

In upoštevajte, še enkrat, da ste interpretacijo rezultatov v napačno smer, ker ste zamudili koncept spletnih brskalnikov predpomnilnik. Web brskalniki so caching slike in ne prosi za tiste, v naslednjih zahtev. Torej čas, ki jih je dodal prenesete zastav je minimalen za uporabnike, ki so gledali na stotine vaše strani in so zastave na začetku. Sem že točka vašo pozornost na to in lahko preverite sami le, da bo na svoj forum in videl, da niste čakali sekund za vsako sliko, vendar pa so se takoj.

Še vedno se zavedamo, da bi našim uporabnikom, kot da imajo tudi druge možnosti za zastavami in bomo preizkus rešitve, predlagane v nit, ki sem vas opozoril prej.

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Pozdravljeni,

Ker Google je vse tako vroče na spletni strani hitrosti, i so bili teče test na moji strani.

40% časa, obremenitev do nakladanje 30 ali tako slike zastavo prevajalec.

To ni napaka ali napaka samo prizadevanje, da so hitro stran.

Kakšne možnosti obstajajo za boj proti temu?

Poskušal sem padajočega menija, vendar ne verjamem Google more plazijo povezave.

Ali bi lahko / pretvorite trenutno zastave, da sprites css zato so obremenitve kot eno sliko, namesto 30 ločenih slike?

Vse druge možnosti dobrodošli prosim.

Hvala.
    Jaz bi lahko zmanjšali zastav iz celotnega 18KB velikosti 6kb, samo shranite slike z višjo nastavitvami stiskanja.

Quote Originally Posted by Ramses View Post
    Jaz bi lahko zmanjšali zastav iz celotnega 18KB velikosti 6kb, samo shranite slike z višjo nastavitvami stiskanja.
    Kaj orodje, vam predlagamo?

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Kaj orodje, vam predlagamo?
    Sem uporabil Photoshop.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •