jaz sem ob vprašanjih ob varnostne kopije spletne strani, varnostne kopije so iz časa verjetno zaradi velike baze podatkov, večina pa se ustvari s cache vBET, kako lahko i silo odstraniti predpomnilnika?
jaz sem ob vprašanjih ob varnostne kopije spletne strani, varnostne kopije so iz časa verjetno zaradi velike baze podatkov, večina pa se ustvari s cache vBET, kako lahko i silo odstraniti predpomnilnika?
V tem trenutku, da bi to naredili morate:
1. Časovno določeno cache TTL na 1
2. Časovno določiti strategijo za obračun zadnja
3. Pojdi na načrtovano nalogo, in ročno sprožitev naloga za cleating predpomnilnika
4. Set nazaj svoje cache nastavitve
Prosimo, upoštevajte, da smo načrtovano izvajanje cache datotek, ki ne bo imela tako vprašanje.
vBET,
Lahko je, če se pogovarjaš z ljudmi iz DragonByte Tech Forum ti lahko pomagajo, da uporabite VBOptimise kot zaledje za shranjevanje vbet predpomnilnike.
Že podpora
FileCache
MemCache
Xcache
APC
EAcceletator
Wincache
poskusite govoriti z Deceptor Res mislim, da lahko delajo z vami, da pa vBET hitreje.
Prosimo, da vboptimise poskusiti in vsi so lahko srečni
Hvala,
Načrtujemo, da podpirajo datoteke predpomnilnika in pripravljeni motorji predpomnilnika To je naš naslednji korak. Naslednji teden bomo dobrodošli novi član ekipe in stvari, ki bo šel hitreje
Še naprej bomo v mislih vaše sporočilo in jo uporabite kokoš začnemo cache spremembe
Samo, da posodobi to nit. V tem trenutku vBET podpira cache čiščenje stojnica: avtomatsko in ročno.
Prav tako smo že podporo predpomnilnika za več motorji: Memcache, APC, XCache, eAccelerator in ga je enostavno dodati podporo za nove