Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Kako preprečiti dele besedila za prevod

Default Kako preprečiti dele besedila za prevod

Pozdravljeni. Jaz sem z uporabo brezplačno različico te velike addon, in samo hotel vprašati, ali je mogoče zaščititi dele besedila pred prevod?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ja, samo uporaba ni preveden področju - če boste potrebovali nekaj, da se ne prevajajo preprosto urejati ustrezno predlogo in jo položite med
    <!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> in <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Opomba: ne morete uporabiti kateri koli mod, ki odstrani komentarje z uporabo te funkcionalnosti)

Ali je prav tako mogoče uporabiti v vb CMS v članku, na kakršen koli način?
    Nazadnje urejal jonlar; 27-04-10 pri 21:14.

Ne v brezplačno različico. V enkratna izplačila lahko to storite zelo enostavno z dodajanjem tako besedilo znotraj notranslate BBCode v vaše sporočilo CMS.

Ok hvala. Ampak, če sem iskren, dont hočem plačati 90 dolarjev za scenarij! ko je celoten vB stroški (predplačniške) 125 €
    Thats defenitly na ekspanzivna. Jaz sem samo iskren

Zato vam ponujamo brezplačno različico - ga lahko uživali tako dolgo želite! Ti in vsak, ki hoče prevodi in ne skrbi za odličen nastop, večjezična podpora Skupnosti, prevedena RSS in še veliko več.

Imamo veliko strank, ki so zelo srečni za vlagajo svoj denar v plačljivo različico
    Nazadnje urejal vBET; 02-05-10 pri 22:33.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •