Pozdravljeni. Jaz sem z uporabo brezplačno različico te velike addon, in samo hotel vprašati, ali je mogoče zaščititi dele besedila pred prevod?
Pozdravljeni. Jaz sem z uporabo brezplačno različico te velike addon, in samo hotel vprašati, ali je mogoče zaščititi dele besedila pred prevod?
Ja, samo uporaba ni preveden področju - če boste potrebovali nekaj, da se ne prevajajo preprosto urejati ustrezno predlogo in jo položite med
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> in <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Opomba: ne morete uporabiti kateri koli mod, ki odstrani komentarje z uporabo te funkcionalnosti)
Ali je prav tako mogoče uporabiti v vb CMS v članku, na kakršen koli način?
Nazadnje urejal jonlar; 27-04-10 pri 21:14.
Ne v brezplačno različico. V enkratna izplačila lahko to storite zelo enostavno z dodajanjem tako besedilo znotraj notranslate BBCode v vaše sporočilo CMS.
Ok hvala. Ampak, če sem iskren, dont hočem plačati 90 dolarjev za scenarij! ko je celoten vB stroški (predplačniške) 125 €
Thats defenitly na ekspanzivna. Jaz sem samo iskren
Zato vam ponujamo brezplačno različico - ga lahko uživali tako dolgo želite! Ti in vsak, ki hoče prevodi in ne skrbi za odličen nastop, večjezična podpora Skupnosti, prevedena RSS in še veliko več.
Imamo veliko strank, ki so zelo srečni za vlagajo svoj denar v plačljivo različico
Nazadnje urejal vBET; 02-05-10 pri 22:33.