Večina mojih forum je prevedena. Vendar naslov url in predmet ni. Rabim te prevedene tudi na osnovi Kraj / Language
Pomoč prosim
Večina mojih forum je prevedena. Vendar naslov url in predmet ni. Rabim te prevedene tudi na osnovi Kraj / Language
Pomoč prosim
Ne razumem točno kaj misliš. Prosim, dajte mi URL prevesti stran, kjer so tisti deli niso prevedeni, in to točko (navedite točno citat besedila, ki ni prevedena).
WMS Spilleautomater
"Alle, der Skinner 2 spilleautomaten" je edini, ki deluje.
Oglejte si tudi Panda Riches Slot Machine
2. mesto ni avto prevajanje.
Vsi delajo. Preveril sem v jeziku, ki razumem. To je samo, kako Google prevaja - če Google ne more prevesti nekatere besede / part potem samo vrnitev isto besedo / del. Lahko preprosto preverite, ali so vse vaše povezave prevedena bo japonski prevod isti strani: WMS の スロット マシン
Tukaj Google spremembe abecedo, tako yo so prepričani, da je prevedena tudi, če je to isto samo v drugi pisavi.
vBET se tukaj dela lep - samo Google ne daje najboljše rezultate za nekatere posebne besed / delov. Če želite več dokaz vam lahko povem, kako spremeniti kodo, tako da boste videli, da te povezave so po prevajanju in vBET deluje v redu.
Moraš nastaviti samodejno zaznavanje jezika v Google možnosti za to. Potem bo za vse nove jezikovne sporočila samodejno zazna. Prosimo, pojdite tja in preberite tudi o drugih možnostih.
V tem primeru - ko je sporočilo že obstaja, boste morali urejati ročno in dal notranjost lang BBCode. Tukaj je več informacij o ročnih nastavitev jezika: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
"Vedno Trust Google" možnost? Obrnil sem se, da je na če je to, kaj misliš.
Da, to je možnost. Prosimo, upoštevajte, da je to povezano tudi z drugo možnost, ki pove, kako mora biti prepričan, da Google uporablja svoje sodbe. Privzeto, če je to 0,1 - tako da, če Google je vsaj 10% prepričan o tem sporočilu jezik potem bo vBET oznako novo sporočilo z lang BBCode samodejno. Če Google ne bodo prepričani, dovolj - Sporočilo ostane kot je, in admin lahko posodobite ročno, če je to potrebno.
Hvala za rešitev tega vprašanja sir