še vedno čakajo na vaš odgovor?
še vedno čakajo na vaš odgovor?
Končano. Prosimo, upoštevajte, da se dajo navodila, pravilno - niste naredili spremembe v datoteki kljuko![]()
Hvala za popraviti![]()
Da, sem dodal kodo, na kljuke, ampak odstraniti kasneje, saj mi je dal bele prazne strani in prav tako ugotavljajo, prevod ikona prihaja konec navbar v blog / cms želimo, da na začetku navbar???
Prav tako lahko preizkusite sami navbar problem koncu sami zdaj, ker ste prijavo in gesla z vami
Thanks
Anand
Da bi imel na začetku le urejanja ustrezno predlogo in spremenite kraj vBET spremenljivke za drop-down menija.
Sem vam napisal v PM, ki Navbar koncu vprašanje je, ki jih povzročajo nekatere druge mod, ki dvojnikov celotno vsebino $ Template_hook ['navbar_end']. Prosimo, upoštevajte, da smo odgovorni samo za našo kodo in tukaj ni vBET napako. Prosimo, vprašati o rešitev avtor mod, ki povzroča težave. Lahko najdete krive, enega po časovno onemogočanje drugih mods, enega po enega. Prav tako si lahko samo nastavite po meri, kraj in dodajanje zastavice ročno na koncu Navbar.
Dodano nastavitvene možnosti za pasti jedilnik v CMS in BLOG navbar - bodo vključeni v 4.2.2