Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Podpora za Blogging

Države

Default Podpora za Blogging

Imamo V3.x in blogging. Blogging ne zdi, da je treba podpreti, sem kaj spregledal?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Vi ste ne manjka ničesar - to je res - blogging ne podpira vBET na vB3.x (to je pod vB4, tudi s CMS)

MORE - želimo, da ga podpirajo, vendar v tem trenutku nimamo nobenih možnosti, da to storite. To je zato, ker vB uradno padla blogging vprašanje za vB3.x in ne bomo dobili dovoljenje tudi za testiranje, tudi če želimo plačati za to.

Tukaj lahko vidite podrobnosti iz razprave o uradnem forumu vBulletin:
    Forum vBulletin Skupnosti

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Vi ste ne manjka ničesar - to je res - blogging ne podpira vBET na vB3.x (to je pod vB4, tudi s CMS)

MORE - želimo, da ga podpirajo, vendar v tem trenutku nimamo nobenih možnosti, da to storite. To je zato, ker vB uradno padla blogging vprašanje za vB3.x in ne bomo dobili dovoljenje tudi za testiranje, tudi če želimo plačati za to.

Tukaj lahko vidite podrobnosti iz razprave o uradnem forumu vBulletin:
    Forum vBulletin Skupnosti
    Žalostno, ampak jaz zagotovo razumem vaš položaj. Imamo mora kupili blogging na repu podpore za V3.8 (september 2009).

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Še vedno je treba blogi strani prevesti, tako kot vse druge strani vB (če je global_complete kavelj uporablja tam). Mi samo ne more v celoti večjezično podporo (tako sporočil, ne more biti napisana v različnih jezikih tam).

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Še vedno je treba blogi strani prevesti, tako kot vse druge strani vB (če je global_complete kavelj uporablja tam). Mi samo ne more v celoti večjezično podporo (tako sporočil, ne more biti napisana v različnih jezikih tam).
    Razumem, in hvala za vaš hiter odgovor na vprašanje, ki je bil verjetno vprašal znova in znova :-) (sem poskusil iskanje) LOL.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •