Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Težave z vBET (vBadvanced / Blank Pages)

Noob

Default Težave z vBET (vBadvanced / Blank Pages)

Ok,

Im so nekaj resnih vprašanj, s to namestitvijo mod.

Im ne newbie, ko gre za namestitev mods in sem napisal po meri mods ampak to je izbruhnil nekaj.

Sledil sem vodnik po in preberete Pogosta vprašanja vendar ne morem ugotoviti, zakaj moje strani ne deluje več pravilno.

Namestil sem mod na cardshare.tv

Imam vBadvanced setup v koren
    . Htaccess v / root preusmerjanje iz ne-www na www

Imam vBulletin nameščen v / forum

Im tudi teče vbseo & kazalo

Sem uredil in datoteke. Htaccess kot je zahtevano, nato pa mesto semmed, da se dela,

Vendar pa sem šel za ogled nit in sem dobil prazno stran.

Prav tako sem preveriti le, da bo na www, in sem dobil prazno stran.
    Nato sem dal v. Htaccess edited v / root. Htaccess

Ta fiksna prazno stran, vendar ob kliku prevesti, to delal vendar je dodal forum v url, čeprav to ni prekinil kaj to samo zdi malo čudno?

Nato sem omogočil zastave na forum, ti kažejo, globo / forum, vendar sem imel, da bi kopirali slike mape na moj / root in spremenite nastavitve po meri in ročno dodati varible za to pokazati na strani vbadvanced.

Torej, kot lahko vidite, im ki imajo nekaj vprašanj.
    Prav tako sem poskušal onemogočiti plugin, da bi dobili mesto deluje pravilno, vendar je še vedno enako, zato sem se moral vrniti in razveljaviti moja urejanja.

Resnično upam, da nekdo bi lahko pojasnile na mojem vprašanjih, kot sem slišal veliko dobrih stvari o tem mod in bi res rad dobil njegovo uporabo.

Noob

OK,

Po več krpanje sem uspel priti na prvo stran (vbadvanced) prevajanje, prevajanje teme, ki so tako večino vprašanj fiksnih.

Vendar pa je edina stvar, čeprav je še vedno pomembno vprašanje.

Privzeti jezik deluje, kot bi morala

Toda

Če kliknete prevesti na domači strani in nato kliknite forumih, ste preusmerjeni na domačo stran.

Če ste na indeks forumih in kliknete prevesti, ste preusmerjeni na domačo stran.

Če ste na forumih indeks in goto nit in kliknite prevajanje, ste preusmerjeni na domačo stran.

Ampak, če kliknete nit iz domače strani (vbadvanced) bo to prevesti.

To je treba vprašanje s / koren. Htaccess nastavitve, pa sem poskusil jih uredite, potem pa sem dobil prazno domačo stran.
    Nazadnje urejal contemptx; 20-04-10 pri 16:57.

Noob

To je moj. Htaccess, ki se nahajajo v / forum

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Noob

Pozabil sem omeniti im uporabo naslednje različice:

vBET: 3.3.2 (kupljena danes)
    vBulletin: 3.8.0
    vbSEO: 3.3.0

Noob

Woo Hoo! - Fixed.

Prišla je do vBET Settings.

Odstranjeni: Forum imeniku: / forum
    Set: Forum glavno domeno: CardSharing Card Sharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Zdaj pa vse zdi, da je teče v redu, bom spremljala moje zemljevide in videli, kako stvari gredo.

Noob

Update:

kazalo se je povečal za več kot urls 1.5million, bo vas obvestili, kako, da postane na enkrat kazalo svoje predloženi naslednji.

Pravkar sem opazil uporabnikov objavite, kar se zdi malo čudno?

Hello Hello! - CardSharing Card Sharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

on je napotitev na delo v angleščini ali tako zdi, vendar pa se mu prikazujejo knjiženje, ki niso angleščina in ki kaže, da prevod v angleščino?

Države

dude Upam, da dobiš to pogruntal .. Ali osebje ne odzove tukaj?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    dude Upam, da dobiš to pogruntal .. Ali osebje ne odzove tukaj?
    Prosimo, upoštevajte, da je naš izdelek, ki jih uporabljajo stranke iz vsega sveta. Lahko so velike razlike časa. Če želite odgovor na vaše vprašanje tako odprta vsak nit, ki jo želite na tem forumu. Thanks

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Woo Hoo! - Fixed.

Prišla je do vBET Settings.

Odstranjeni: Forum imeniku: / forum
    Set: Forum glavno domeno: CardSharing Card Sharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Zdaj pa vse zdi, da je teče v redu, bom spremljala moje zemljevide in videli, kako stvari gredo.

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Pravkar sem opazil uporabnikov objavite, kar se zdi malo čudno?

Hello Hello! - CardSharing Card Sharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

on je napotitev na delo v angleščini ali tako zdi, vendar pa se mu prikazujejo knjiženje, ki niso angleščina in ki kaže, da prevod v angleščino?
    Da - obstaja lang BBCode uporablja napačno - samo edit mesto in odstranite lang BBCode. Najverjetneje zato, ker to happed uporabnik narobe privzeti jezik nastavljen v svojem uporabnika CP.

Prosimo, upoštevajte, da vBET imajo več možnosti, kako označiti sporočilo jezik:
    - Ročno z dodajanjem lang BBCode
    - Samodejno nastavitev jezik uporabniškega privzete uporabnika v CP
    - Samodejno s samodejno zaznavanje jezika (morate ga vklopite v Google oddelku možnosti)

Na določenih forumih, ki jih uporabljamo zadnja, saj preprečuje proti uporabniku napačne nastavitve. V tej strategiji vsakič, ko pride novo sporočilo, je Google vprašal o tem jeziku in vBET samodejno označi sporočilo jezik (če je Google, je prepričan, dovolj - tudi nastavljiv).

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •