Prosimo, da se preprost test. Napišite enako sporočilo v poljskem na prevedeno stran (v poljščini). Potem pa še enkrat, vendar tokrat ne pišejo pa na prevedeno stran. Povej pa ni nobene razlike glede vsebine pošljite na twitter za tiste 2 sporočil.
Žal mi je Michal ne razumem, in im ni nohte tako da ne morem pisati v poljščini
Lahko - že imate, kot sporočilo samo, da kopijo
Right Michal, sem objavil 2 prispevkov, tako v poljščini, od katerih uporablja ena poljsko zastavo (test objave 1) in enega s pomočjo angleške zastave (test mesto 2) sta dobila tweeted kot poljski si lahko ogledate tukaj tweets Kodeks Cage (thecodecagecom) na Twitter in izvirno objav tukaj:
Preskus Post za translation1 - Forum Cage zakonik
Preskus mesto za prevod 2 - Forum Cage zakonik
Moram jih lahko objavili v angleškem jeziku - je to mogoče?
Zdi se, da mod, ki pošilja objav na tweeter Scrubs BB kode iz sporočila. Prosimo, da preverite nekaj standardnih BB kode - dodajte sporočilo z bbcdes za krepko, CODE, QUOTE. Stori to in preverite, kako izgleda v twitter.
Če, če je piling iz BBCode namesto da bi ocenili, potem ne moremo storiti ničesar. BB kode deluje le, če je ocena sproži in, če obstaja ... V takem primeru se lahko obrnete mod lastnik twitter za izvoz in ga prosi za spremembe, ali če je to dovoljeno storiti spremembe v mod kodo twitter sami.
Samo preveri z mojim tags VBA in so bili izloča iz Cvrkutati. Ne skrbi, to ni zelo pomembno, lahko živim z njo