Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Strange kodo

Brezupen

Default Strange kodo

Najdeno v tej datoteki vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Kaj je to dobro za? Vse to pa je dodati še enega prekinil linijo pod vaš forum.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Najbolj verjetno je to stranski učinek nekaterih naših notranjih preizkusov (morda za povezavo kredit - res težko sedaj povedati ), Ki je bila namesto da bi zbrisala Koder le skrita v slogi.

Prosimo, samo da ga odstranite - kot si napisal - to ni nič,

Brezupen

To je točno to, kar sem storil

BTW, dobro delo na najnovejšo verzijo, se zdi, da tudi ob konicah s 3Gb predpomnilnika je zmogljivost super! Moja obremenitve strežnika ne gre mimo 3,0 anymore! (To je s 1200 na spletu, 8. Nehalem jedro!)

Quote Originally Posted by moman View Post
    To je točno to, kar sem storil

BTW, dobro delo na najnovejšo verzijo, se zdi, da tudi ob konicah s 3Gb predpomnilnika je zmogljivost super! Moja obremenitve strežnika ne gre mimo 3,0 anymore! (To je s 1200 na spletu, 8. Nehalem jedro!)
    To je res super slišati, da so naši kupci zadovoljni za naš izdelek Še vedno imamo optimizacijo načrte (kot cache in cache datotek motorji podpora), vendar najprej za izvajanje nekaterih funkcij zahteve svojih uporabnikov

Brezupen

FYI ta koda je še vedno prisotna v 3.3.3.

LOL Zaprl sem vprašanje, kot v primeru težav, zato smo ga zamudili v proizvodnji. Jaz sem ga odprli sedaj ravnati z njimi ustrezno naslednjič.

Prosimo, samo odstranite kot zadnjič. Žal mi je za težave

Noob

Bi lahko prosim povej mi, kako odstraniti to iz moje BF različice 3,33??? Prav tako sem poslal pm

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevermind sem ga našel
    Nazadnje urejal chick; 12-05-10 pri 20:49.

OK - imamo rešitev za to. To bodo vključeni v naslednji izdaji. V skladu s pravilnikom ugotavlja ta del je koristno za nas, za diagnostične namene (včasih pomaga pri vprašanjih, da bi ugotovili, pa je predlog, stvar ali ne). Tako bo koda bivanje, vendar pa bodo morali spremeniti slog (na: izpis: none;) In bo nikakršnega vpliva na postavitev

Brezupen

Ti naj bi kodo povsem neviden za končne uporabnike za SEO in pasovne širine za varčevanje namene. Nekaj vzdolž PHP pogojni preverjanje za globalno spremenljivko debug bi bilo veliko bolj profesionalno.

Da, vendar imamo pogosto težave, ko je postalo, da nas pustite v strežniku s stranko. Niso vsi želijo deliti podatke za dostop - cela stvar je rešena 10-krat več takrat in tako naprej.

Prosimo, upoštevajte, da dejansko rešitev ne bo vplivalo na vašo SEO sploh - to malo stvar, ki se uporablja samo za forum glavno stran. In opisali kot že večkrat pomagali s strankami, ki niso standardnih postavitev in nekaj težav.

Mi bo še vedno razmišljajo o nekaterih drugih rešitev, ki bi nam pomagala pri diagnostičnih vprašanj naše uporabnike, ne da bi morali prositi za dostop do podatkov. Če imate namigi bomo z veseljem preučila

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •