Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 13 od 13

Thread: kako narediti vse prevedeno mesto in niti na kazalo

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Hvala za odgovor. Jaz preprosto želim vse prevedeno mesto in niti v kazalo in če je mogoče, je treba to storiti med namestitvijo ali kliknete na gumb možnosti v admin delu tako da ni treba urejati ničesar. Ali vam priporočamo Geographic cilj v webmaster orodja za vsak jezik? Prav tako pa vam priporočamo, dodate RSS / sitemap za vsak jezik v webmaster orodja?

To je razlog, zakaj sem želel pomoč za vse prevedeno delovno mesto je treba dodati kazalo, da to morda ne bo problem.

topla zadeva
    Ampak moraš kazalo integrirana - da je bilo storjeno med namestitvijo - kaj je vprašanje? Nekaj ne deluje? ... Ali ste tudi preveriti ne deluje in videl pa število URL bistveno izboljšati? Če je vprašanje - povejte, kaj je narobe.

O Geographic ciljanje - Nisem vedel, da je ta možnost usmeriti eno področje, na več lokacijah v skladu z masko URL. Ali ste prepričani, da webmaster orodja podpira kaj takega?

In je kazalo ustvarila eno s povezavami do vseh prevedenih strani, skupaj z originalno povezav. Torej si ostati z dejanskimi orodji webmaster konfiguracijo za sitemap in Google bo dobil.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ampak moraš kazalo integrirana - da je bilo storjeno med namestitvijo - kaj je vprašanje? Nekaj ne deluje? ... Ali ste tudi preveriti ne deluje in videl pa število URL bistveno izboljšati? Če je vprašanje - povejte, kaj je narobe.

O Geographic ciljanje - Nisem vedel, da je ta možnost usmeriti eno področje, na več lokacijah v skladu z masko URL. Ali ste prepričani, da webmaster orodja podpira kaj takega?
    Da je temu tako, sem naredil nekaj obsežnih raziskav in delajo. Imam trenutno več vzpostaviti tak način, ampak im testiranje vode, preden spreminja vse.
    Nazadnje urejal vBET; 25-04-10 pri 22:34. Razlog: quote BBCode popraviti

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Da je temu tako, sem naredil nekaj obsežnih raziskav in delajo. Imam trenutno več vzpostaviti tak način, ampak im testiranje vode, preden spreminja vse.
    OK. Res sem raje ne dajejo nasvete o nečem, kar ne vem. In sem ugotovila, da ste sposobni več lokacijah po srednjeevropskem času za eno področje, glede na URL maske.
    Če vas prosimo, bi lahko napisali za druge uporabnike, kako to storiti, da se - mislim, da bi jih lahko gracefull za dober članek o tem (tudi kratka).

Nazadnje urejal vBET; 25-04-10 pri 22:52. Razlog: typo

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •