Hi
Ko sem stikalo shranjevati CSS kot datoteke za zbirko podatkov,
potem pa se ne uporablja slog med ogledom preveden forum
StarBuG
Hi
Ko sem stikalo shranjevati CSS kot datoteke za zbirko podatkov,
potem pa se ne uporablja slog med ogledom preveden forum
StarBuG
Moj problem je ravno obratno ...
Ali lahko prosim dajte mi URL na stran, kjer lahko vidim (lahko preizkus na primer). Če je problem, potem prosimo, spremenite nastavitev na zdrobljen eno, ustvarjajo zdrobljen stran (nekaj manjših eno), dal nazaj nastavitve, tako da bo vaš forum v redu in nam pošljite HTML izhod iz tega zdrobljen strani. Verjetno bo to dovolj za diagnozo, kaj se zgodi
Nazadnje urejal vBET; 02-04-10 pri 22:24.
Ni odziva - domneva, da je rešen problem. Prosimo, sporočite nam, če se ne - bomo ponovno odpre ta bug poročilo.
Hi,
Imam isti problem preveč!
Ko v vBulletin omogočen "Uporabo popolno datoteko predpomnilnika za goste" v vBET in "Trgovina CSS Stylesheets kot datoteke".
nato, če posodobitev slog bo povzročilo CSS ime datoteke spremeni in Odstrani staro datoteko CSS vBulletin,
vendar predpomnilnika vBET še vedno uporablja stari CSS datoteko, tako bo prekinil slog spletni strani!
Žal mi je za mojo slabo angleščino.
Odprite novo nit za vaše vprašanje in samo kopijo vaše sporočilo tam. Ta nit je za StarBug (avtor). Kmalu - samo izpirajte gost Cache po CSS stil ali poskrbite, stari slog datoteka še vedno obstaja. Če potrebujete več pomoči - odprite lastnih nit