Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: HTML cleanup

Brezupen

Default HTML cleanup

Sem že bil z uporabo plugin na exec. čas, 65.000 za čiščenje komentarje v mojem HTML, vendar ni bilo tako učinkovito kot vBSEOs, zato sem se odločil, da ponovno preuči to.

Spremenil sem pogojno ki določa izvedbo cleanup vBSEO HTML iz:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS
    Za:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language']) 
    Ali je to varno za uporabo, ali bo prekinil delov vBET?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

To je varno, saj boste le za čiščenje ne prevedenih strani.

Države

Torej ne, da se tudi pomeni, da nastavitev vBSEO je "čiščenje HTML koda", da YES je varno, da se postavi to ne bo vplivalo prevedenih strani?

vBSEO admin nastavitev ...
    Čiščenje HTML kodo?
    Izberi 'Da' za odpravo nepotrebnih presledkov in znakov HTML pripombe izvorno kodo vaše strani foruma. To povečuje C2C (Content, da zakonik) in zmanjšuje razmerje velikosti strani, kar ima za posledico neto povečanje zmogljivosti in zmanjšanje pasovne širine, potrebne.
    OPOMBA: Če so pripombe (ali HTML tags) znotraj vaše strani niso pravilno zaključene z ustreznimi koncu oznake, potem bi ta možnost povzroči vaše strani, se prikažejo nepravilno. Bodite prepričani, da vaš predlog, vsebujejo brez napak HTML oznake in kode.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Odvisno je od tega, ko se to zgodi. Če je delo po vBET plugin za global_complete kavelj, potem ni nobenega problema. Če je pred dela - potem si svoboden informacije o tem, kaj ne bi bilo treba prevesti in dobili napačne rezultate.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •