Prosimo, da nam točno različico uporablja vBET, vBulletin, vBSEO (če se uporablja).
Prav tako vas prosimo, da nam poveste, kako ste preimenovanje razpravo in ste to počeli na običajni ali na prevedeno stran?
Ne morem reproducirati na naših forumih, tako da bo rabim malo pomoči na vaši strani
OK - sem preveril in je vir, ki jih povzročajo nekateri plugin uporabo hook "postbit_display_complete". vBET ima 2 plugins uporabo tega kavelj. Ali lahko prosim določili, katera povzroča težave na vašem forumu? Lahko preprosto to storite tako, da onemogočite enega in preverite, vprašanje pa še vedno obstaja. Če je odgovor da potem to omogoči oziroma onemogoči drugo. Če še vedno obstajajo, potem poskusite s stojnico onemogočen. Če še vedno obstaja - potem verjetno to ni vBET napake - poskusite narediti onemogočite celotno vBET in preverite.
Boste onemogočite plugin by Admin CP-> Plugins & Products -> Plugin Manager
Boste onemogočite celo mod by Admin CP-> Plugins & Products -> Upravljanje Izdelki
Prosim, pustite me o rezultatih. Če PM me dostop do podrobnosti bom preveri sam
Razumem, da boste videli napake pri zagonu po namestitvi vBET. Ampak kot vidite, vBET nima nič opraviti s tem, ker napaka še vedno pojavi, ko je onemogočen vBET. Torej, tudi nekatere druge spremembe, je bilo treba storiti na vašem forumu. Mogoče je bilo nekaj drugih mod doda tudi, ali nekaj spremenili konfiguracijo.
Najprej vas prosimo, ugotoviti, kdo je kriv. Tako onemogočite enega za vse plugins, ki se ukvarjajo s kavljem "postbit_display_complete« - vsakič, ko preverite, vam še vedno napaka. Ko boste določili, kdo je kriv, potem se obrnite na avtorja mod, ki omogoča nered. Če imate še vedno nekaj vprašanj - se posvetujte z
Go yo vaše Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager in najti vsak postbit_display_complete
Pojdi na avtorja tega mod in ga vprašati, kaj se dogaja
Ne morem biti odgovoren za druge mods ali vedo, kako delajo vse obstoječe mods - žal ne morem pomagati, lahko več in upam, da je bila moja pomoč dovolj dobro