Quote Originally Posted by Cuti Malaysia View Post
uporabite lahko expalanation razumeti. Nisem tekoče govori angleško. Ali je to pravilno kodo sem dal? Pravilna ali ne??

kam to kodo?? prosim pomagajte mi top to kodo na zgoraj, tako da enostavno se mi, da bi izsledil

$ Vbseo_stat [$ arhivirajo 'na':? 'T'] + = vbseo_add_2urls (

In končno, tudi v našem dodatno kodo, ki jo morali spremeniti 1 do $ P.. i ne undertand navedite primer ...
Ok, tako - bom opisati z drugimi besedami - upam, da bo pomagal

Torej - vaša dejanska koda izgleda OK - najboljši način za pogledat je, da bi sistem deloval.

So dodatni ukrepi niso potrebni - dejanska rešitev bo dodal povezave na teme, prevedenih strani v kazalo. Dodatne korakih vam bo omogočilo tudi, da oglas ni povezave do drugih strani teme - če nit je dovolj velika, da so druge strani (2., 3. ...).

Torej, če želite, da se to spremeni. Potem boste morali odstraniti OUR dodatno oznako (tisti, ki ste ga dodali), od kraja, kjer ga imate sedaj, in ga dal v drug kraj. Drugo mesto je pred:
PHP Code:
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
In to je tisto, kar naša navodila pomeni - bo naš kodo pred vBSEO kodo spodaj navedenih (namesto dejanske lokacije našo kodo v datoteki).

In v zadnjem delu vam pove jasno, da je v našo kodo (kodo, ki ste ga dodali), boste morali najti to 1 (Številka ena - ki se uporabi le enkrat v našo kodo, tako da je zelo enostavno), da bi vam bolj precised navodila:
PHP Code:
  $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow1$archived) . '&language='
Tukaj je 1 v našem kodo. In boste morali to spremeniti 1 do $ P
Torej, če pogledaš na spletu od našo kodo, kjer 1 obstaja in ga ne spremenite, da $ P potem boste imeli tam:
PHP Code:
  $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived) . '&language='
Upam, da je bolj razumljivo zdaj. Obvestite se je to pomoč