Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 13

Thread: URL ne dela pravilno ko opuščaj v naslovu

Brezupen

Default URL ne dela pravilno ko opuščaj v naslovu

Glej na primer tukaj: V'mail težave w / odklenjena V3 na ***

Zastavo povezave na dnu boš / *** / t194603-v "

Vse, kar je po je ' odsiječe

Brezupen

Ok, nekaj čudnega se dogaja. Ker beseda m otorola (ne prostor) filtriramo na tej spletni strani, url je preusmerjen. Na ponovno nasloviti v "zavija v % 27. S 27 % v url stvari opus lep. Če zamenjate s 27 % na "boste videli, kaj sem se nanašajo. Enako zgodi na tem forumu, sem ugibati ker URL nastavitve vbSEO ne dovolijo posebnih znakov.

Prepovedani

vBSEO mora zmanjšati ali zamenjate posebne znake. Nisem našel povezavo na vašo spletno stran s posebnimi znaki. Ne vBSEO ne nadomesti nekje posebnih znakov v link?

Brezupen

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    vBSEO mora zmanjšati ali zamenjate posebne znake. Nisem našel povezavo na vašo spletno stran s posebnimi znaki. Ne vBSEO ne nadomesti nekje posebnih znakov v link?
    Ne, to ne nadomešča posebnih znakov. Ali veste, kako določene stvari, tako da ne?

Prepovedani

ne. Podpiramo konfiguracijo vBET, ne vBSEO.

Brezupen

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    ne. Podpiramo konfiguracijo vBET, ne vBSEO.

Prepovedani

So povezave z " bo pojavil na mestu? Ki povzroča težavo, morate vpisati " ročno?
    Poskusite vstaviti pravilo v na AdminCP->vBSEO->Nadzorna Plošča->Splošni Setings->Nadomestni Znak.

Brezupen

Nadomestnih znakov ne delujejo, če se odstrani/Zamenjaj neangleških znakov v URL-je na. Če je vklopljeno potem seveda neangleških znakov nato odstranjen/nadomestijo

Prepovedani

Ste poskusili dodati pravilo Določite svojo meri znak zamenjav v AdminCP->vBSEO->Nadzorna Plošča->Splošni Setings->Nadomestni Znak?

So povezave z "bo pojavil na mestu? Does to vzrok izdaja morate vpisati "ročno?

Brezupen

ja sem dodal to pravilo: ' & #039; "= >'' pa nima učinka. Jaz tudi preizkušen sprememba "Onesposobiti"urlencoding"v URLs?", vendar to ne deluje pravilno.

Edini razlog, sem opazil, to je zato, ker Google kot da kodiranih URL in spremeniti kodiranje znakov. V zgornjem primeru % 27 se spremeni v "in potem Google indeksira različnih jezikih z" v URL. Vendar v tem primeru se URL's cutoff. Če spremenite % 27 "ročno ne preusmeriti % 27.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •