Glej na primer tukaj: V'mail težave w / odklenjena V3 na ***
Zastavo povezave na dnu boš / *** / t194603-v "
Vse, kar je po je ' odsiječe
Glej na primer tukaj: V'mail težave w / odklenjena V3 na ***
Zastavo povezave na dnu boš / *** / t194603-v "
Vse, kar je po je ' odsiječe
Ok, nekaj čudnega se dogaja. Ker beseda m otorola (ne prostor) filtriramo na tej spletni strani, url je preusmerjen. Na ponovno nasloviti v "zavija v % 27. S 27 % v url stvari opus lep. Če zamenjate s 27 % na "boste videli, kaj sem se nanašajo. Enako zgodi na tem forumu, sem ugibati ker URL nastavitve vbSEO ne dovolijo posebnih znakov.
vBSEO mora zmanjšati ali zamenjate posebne znake. Nisem našel povezavo na vašo spletno stran s posebnimi znaki. Ne vBSEO ne nadomesti nekje posebnih znakov v link?
ne. Podpiramo konfiguracijo vBET, ne vBSEO.
So povezave z " bo pojavil na mestu? Ki povzroča težavo, morate vpisati " ročno?
Poskusite vstaviti pravilo v na AdminCP->vBSEO->Nadzorna Plošča->Splošni Setings->Nadomestni Znak.
Nadomestnih znakov ne delujejo, če se odstrani/Zamenjaj neangleških znakov v URL-je na. Če je vklopljeno potem seveda neangleških znakov nato odstranjen/nadomestijo
Ste poskusili dodati pravilo Določite svojo meri znak zamenjav v AdminCP->vBSEO->Nadzorna Plošča->Splošni Setings->Nadomestni Znak?
So povezave z "bo pojavil na mestu? Does to vzrok izdaja morate vpisati "ročno?
ja sem dodal to pravilo: ' & #039; "= >'' pa nima učinka. Jaz tudi preizkušen sprememba "Onesposobiti"urlencoding"v URLs?", vendar to ne deluje pravilno.
Edini razlog, sem opazil, to je zato, ker Google kot da kodiranih URL in spremeniti kodiranje znakov. V zgornjem primeru % 27 se spremeni v "in potem Google indeksira različnih jezikih z" v URL. Vendar v tem primeru se URL's cutoff. Če spremenite % 27 "ročno ne preusmeriti % 27.