Pridobivanje to na vse moje strani. Nameščeno najnovejšo različico.
Opozorilo: Neveljaven argument za foreach() v /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php vrstici 734
Pridobivanje to na vse moje strani. Nameščeno najnovejšo različico.
Opozorilo: Neveljaven argument za foreach() v /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php vrstici 734
Prosim dajte mi link na vprašanje. Prosim spodbuda mi a PM dostop podrobnosti v Admin CP in FTP. Bo preveril, kaj se dogaja tam
Nimam dostopa do FTP.
Hitra rešitev za to težavo:
- Odpri datoteko includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Najdi:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Da se nadomesti:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Ta hitri popravek bo doda naslednji javnost.
Hvala, to obdelan.
Sem posodobljen na najnovejšo različico vBET. Sem moral ponovno priložiti to pritrditi, pa to je zdaj kaže na vseh straneh Ocene ni važno kaj.
Ne glej vprašanje na vaši spletni strani.
Najnovejša različica podpira vBET je 4.7.2. 4.7.1 je vaša verzija. Si naredil a strmina?
Ja, jaz strmina, ko sem videl to, ampak izgleda, da se dogaja v 4.7.1 tudi. To se dogaja samo ko ne prevod ponudniki so na voljo (varljiva žoga je označen kot na voljo v mojem primeru, vendar nimam API ključ, začel za njih). Ko se to zgodi teme tudi ne se prevedejo.
Če nimate ključa Google nato naj se samodejno onemogočeni. Ročno izklopite Google v AdminCP->vBET->Prevod Ponudniki Razpoložljivost. Prosim pustiti mi znanje če Google samodejno vklopijo AdminCP->vBET->Prevod Ponudniki Razpoložljivost.
Prosim pustiti mi znanje če to rešuje vprašanja.