Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 19 od 19

Thread: Zoren napeljati ne deluje z integracijo z najnovejšo različico VBSEO

Prepovedani

Ne vidim težave z preusmeritev. Povezave, ki ste jih dali, gibljejo me http://mymodeltalk.com/Jobs/de/model-castings-ACTING-auditions-Texas/1157232-Female-model-21-for-GPA-Golf-Tournament.html.
    Ali ste testiranje kot ste prijavljeni?
    Prosimo, navedite primer nepravilne preusmeriti.

Prepovedani

Ni odziva - obravnava problem je izginil. Če ne pišite tukaj.

Države

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Ja jaz sem še vedno imetje naloga ter hoteti pošteno appreaciate to če bi si oglejte sami. Si se potrudil odzvati, ko sem se vrnil iz počitnic in vašo spletno stran je bila navzdol. Vsakič, ko izberete jezik in poskus za vrtanje navzdol v post da post preusmeri v nič. Na primer: http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/Models/1162426-a.html preusmeri na http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/model...t_delay0x.html.

Tudi forum ikone ne prikazujejo, ampak osnovni href pravilno nastavljen. Naredil namestitev štirikrat v ne uporabljati ter been težaven popraviti to za štiri mesece. Ni res gotten pomoč iz vaše podpore. Slabše... Google je spuščanje moj razvrstitev v rezultatih iskanja zaradi preusmeritve in slabe povezave.

NE VESEL SPLOH. Zdi se, kot pravi tech podporo storitve bi želeli, da preverite spletno stran, in namestitev zase.

Prepovedani

Vidim vprašanje in delo na rešitev.
    Nazadnje urejal Marcin Kalak; 23-05-13 pri 22:01.

Države

hvala. Hvala toliko. Verjemi mi to je frustrirajuće problem za mene, za obravnavo.
    Delam, apprecia te vaš trud.

Prepovedani

Imate v nasprotju z plugin, ker ne naloži vBET global_complete kavelj.
    Preveril sem ta konflikt s spremembo v AdminCP->Plugins & Izdelki->Plugin Manager->vB Podjetja Prevajalec global_complete izvršilni nalog 1 in To trnka začela obdelovati. Kavelj mora biti večja izvršilni nalog za delo dobro, ampak zato, ker po imajo v nasprotju z drugo plugin.
    Poskusite izklopiti drugih plugins do vBET global_complete kavelj delovalo pravilno (v ček to, pa je AdminCP->vBET->Prevod Možnosti->Prevod odzivni čas in glej, če je na strani prikazana v vrhu je Prevajanje odzivni čas). V onesposobiti čep, iti k AdminCP -> Plugins & izdelki -> upravljanje izdelkov ter izbrati onesposobiti ustrezen plugin.
    Ko prepoznate, da plugin omogoča problem smo veseli, da pri reševanju konfliktov.

Države

Bo to, ali imate seznam plugins že ugotovljene nezdružljive? Samo radoveden.

Prepovedani

Nimamo seznam plugins nezdružljiv, ker smo poskušali rešiti vprašanja integracije plugins. Nekaj primerov takšne rešitve se nahaja na: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Prepovedani

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •