Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Forum povezave problem še enkrat

Brezupen

Default Forum povezave problem še enkrat

Ker nadgradnjo na 3.3.0, ta bug je spet dogaja: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

Popraviti smo prišli gor s prejšnjimi ne deluje več

Brezupen

Prav tako se zgodi s povezavami na našo galerijo fotografij uporabnikov, tako da sem začasno omogočil "Replace" Forum Povezave "neposredne povezave s ciljnim URL? "Možnost v vBSEO začasno (to odmori moj hit counter).
    Nazadnje urejal moman; 22-01-10 pri 04:43.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ti si ročne spremembe v datoteki in v posodobitev vas preglasijo gre nazaj na privzeto. Zato je prenehal delovati.

Oprosti, ampak dokler ne bodo uradno podprte boste morali, da ostane ročno. Torej, samo prosim, ki spremembe še enkrat in ti bo spet delo.

Bom šel videti bližje povezavo, ki ste o tem obrnjena in bom preveriti možnosti za podporo tega v naslednji izdaji Bom dal odgovor tam.

EDIT:
    Sem ga videl - poskusite uporabiti možnost "Prezri URLs" v glavni možnosti vBET - bi morala rešiti vprašanje in obdržati izbrano URL ni spremljal prevod.
    Nazadnje urejal vBET; 22-01-10 pri 19:18.

Brezupen

Hvala-I bo uporabil možnost. Jaz redid ročno sprememb in ni bilo učinkovito, tako da sem se držijo prezreti urls možnost.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •