Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 12 od 12

Thread: več mysql procesov

OK ker ni nobenega nadomestila, dam ga več pladenj.

Kako narediti zastavo večji v mojo spletno stran?

Lahko preverite moje strani www.Worldwide-Invest.org , po vseh plačilnih ko jaz pladenj poljuben jezik, dobim prazno stran in svoj denar, nastavite na 0.

tudi koliko je treba plačati za vsako stran v moje strani na jeziku? z Microsoft prevesti?
    Microsoft prevesti Daj 2 milijona brezplačno mesečno, lahko jaz šele več računov tako vsak en račun hoteti življati 2 M jaz pladenj to ročno in to delo, torej če lahko dodate samodejno bo lepo, ne toliko samo 4-5 račun pozitiven svoj plačan usluga hoteti ročaj mojo spletno stran.

Imam resen problem z cashing in VB podpora reči je iz izdelkov in rečeš, da je VB, mi je zelo pošten s vi če vi pomoč mi popraviti to, vsakih 4-5 dni moj site server bo ubil iz VB gotovine.

Hvala vnaprej
    Nazadnje urejal majjed2008; 22-10-12 pri 12:24.

Prepovedani

Bodite eno vprašanje na eno nit.
    Lahko preverite moje strani Po vsem svetu vlagajo svetu - Forex Forum - široko vlagajo , po vseh plačilnih ko jaz pladenj poljuben jezik, dobim prazno stran in svoj denar, nastavite na 0.
    Prosim PM me dostop do podrobnosti v Admin CP, FTP. Bo preveril, kaj se dogaja tam

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •