Vklopite vBET ter onesposobiti (ne Prikaži) zastavice. Uporabniki ne bodo mogli prevesti strani in ne vidim vprašanje. vBSEO ni pravilno konfiguriran vBSEO sitemap generator ne doda napačen naslov url.Originally Posted by Matt Olieman
Vklopite vBET ter onesposobiti (ne Prikaži) zastavice. Uporabniki ne bodo mogli prevesti strani in ne vidim vprašanje. vBSEO ni pravilno konfiguriran vBSEO sitemap generator ne doda napačen naslov url.Originally Posted by Matt Olieman
Ne mi pošljete PM dostop podrobnosti FTP (ime gostitelja in strežnika, uporabniško ime, geslo) in vBSEO kp (geslo).
Če preverite stanje, ki je treba izvajati in integriranega sistema. Ne more delovati, ker si slab integracije. Zagon sistema, ne vključevanje in pisati, če deluje. Če želite, da nas, da bomo ta integracija storitev plača $ 30 ()nakup nadgradnje). Naj vas spomnim, da vse izjave so podrobneje opisane v vBET/do-not-upload/readme.html in to lahko storite sami brezplačno. Če je do težave, ki vam bo pomagal najti to.
Ni odziva - obravnava problem je izginil. Če ne pišite tukaj.
Jaz sem ob ERR_TOO_MANY_REDIRECTS problem v mojem RAČUNALNIKU.
Na kateri strani imate vprašanja? Prosimo, ustvarite novo temo z podroben opis o tem vprašanju.