Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: Sem izgubil lol

Noob

Default Sem izgubil lol

I purtchased vbet starosti nazaj ampak ustavil using to iz katerega koli razloga ne morete zapomniti. Sem sklenil, da obnovite moja licenčna in namestiti znova le najti, da vse, kar je spremenilo in ne vem življati umestiti to pravilno. So zapustili privzete nastavitve za microsoft prevod, kot bi našli zdaj obstajajo pristojbine za nekaj, in sem še noben traanslations ni važno, kaj sem kliknite zastavo. Obstaja nekaj morate storiti? Sem iskal, vendar ugotovitev, da je težko najti informacije sem po

Moja forum je Digiscrap Forum

Hvala vnaprej
    Lissa

* Uredi, imam prevode dela po iskanju na delovno mesto, ki je pomagala, ni je prevajanje mest ko sem test pošti, čeprav tako več iskati za mene, če nekdo je priročno za pomoč

n/m, imam uninstalled to in drugo $30 dolarjev določitvi možganov. Navodila so revne na najboljše in zadnji slama je bila ugotovitev, da številne dodatne uporabniške skupine so mu bili dodani katerega bi bilo veliko več dela za mene z z photopost namestitev dovoljenja. Na koncu sem se odločil ni bilo vredno težav, žal
    Nazadnje urejal Lissa; 01-07-12 pri 09:02.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Tudi upoštevajte, da te uporabniške skupine samodejno upravlja vBET in so le dodatne uporabniške skupine, tako ne spremenijo koli dovoljenja druge uporabniške skupine uporabniki.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •