Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 3 od 3

Thread: Kaj bi povzročila napotitvi zastav * ne * da se prikaže?

Države

Default Kaj bi povzročila napotitvi zastav * ne * da se prikaže?

Tečem vBulletin V4.2PL2 in VBET 4.4.6.

I * mislim * sem delal približno svoj naloga proxy, uspešnost je počasen, vendar je sčasoma prevesti strani, če kliknete na eno izmed zastav na vrhu.

I * ne * vendar glej zastavami normalni jezik na za napotitve. Jaz sumničiti nastavitev, ampak ko gredo skozi moje nastavitve večkrat, ne najdem kaj sem mis-set, da izključite.

pomoč!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

živjo. Prosimo, upoštevajte, da je zmogljivost bolje, ko predpomnilnik poln. V tem trenutku ima vaš strežnik čakati za nove prevodi prihajajo iz ponudnik prevajalskih storitev - pri tistih, ki so shranjeni v predpomnilniku je veliko hitrejši

O tem vprašanju - kaj misliš s normalno zastavic? Vseh nastavitev zastavice, boste našli v Admin Kp - > STAVO - > zastavice. Obstaja možnost za spustnega menija in zastavic v vrstici (morda to so običajno) - tako mesto za tiste, ki so v vrstici nastavite parameter Zastave Place.

Obvestite se je to pomoč

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ni odziva - obravnava vprašanje ni več. Če ne pišite v tej temi

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •