Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Vsi oglasi izginejo, potrebujejo pomoč:)

Cool Vsi oglasi izginejo, potrebujejo pomoč:)

Namestil sem zadnjo verzijo 2.4.1 na moje mesto testiranja. Sem imel malo težav dajanje zastavami in na koncu se je zdelo, spodaj ali na dnu pod Navbar oglas.

Prevajanje izbiro in delovanje je bilo fantastično, potem pa kar naenkrat oglas zastave in izginil.

Onemogočil sem izdelek, se ni zgodilo nič, še vedno manjka oglas. Potem sem uninstaled izdelek, še vedno ni nič zgodilo, ni oglasov. Sem odstranil vse datoteke, povezane izdelek. Zdaj imam svoj oglas nazaj.

Vsi predlogi bodo zelo cenjeni.

Hvala,
    Matt Olieman
    mycockpit.org

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Zelo čudno, ampak če bi imeli še vedno vprašanje z oglasi po tem, ko je bila onemogočena vBET to pomeni, da ni kriv vBET (mod ni nič, ko je onemogočen - vBulletin skrbi o tem). Še posebej, da je delo na začetku in samo ustavil pri nekaj časa (kot sem razumel).

Ali lahko razmnožujejo? Prosimo namestite vBET znova in povedal, ne bo več ponovilo?

Lahko bi bilo nekatere začasne vprašanje z AdSense.

To je tisto, kar sem mislil, preveč. Ali ni nobenega smisla, zato sem vprašal. Jaz bom pa zopet jutri zjutraj (moj čas). Jaz bom vas obvestili, kaj se zgodi.

Hvala,
    Matt Olieman
    mycockpit.org

Great

Dobra novica, namestitev je šlo dobro in brezhibno. Do sedaj po približno uri preizkušanja, brez izgube oglas

Sovražim ta del .... VENDAR,

1. Sem opazil, da je dokaj počasno, ne hitro, kot je na tej strani. Pa naj, da je nadgradnja funkcijo

2. Sem našel nekaj nepravilnosti v forum kategorijah, sem testiral z IE8 in Chrome. Oba imata različne nepravilnosti.

3. Je NavBar gumb na voljo le v vBET 3.3.?

Prosim, vas prosimo, da pogled na poligonu MyCockpit.org - Home

Če želite kopati globlje, povej mi po e-pošti, prav tako bi bili veseli, da preizkusite beta vBET 3.3. na moji poligonu.

1. Brezplačna različica je počasnejši. vBET 3.x je plačan in je bolj optimizirana.
    2. Prosimo, odprite novo temo za to in jo opisujejo bolj
    3. Če mislite dropdown menu z zastavami - potem ja.

Prosimo, upoštevajte, da vBET 3.3.0 ne bo pripravljena za vB4. Plačan različica vBET bo pripravljena za vB4 v marcu.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •