Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Kako izklopite vbet in hraniti prevodi?

Brezupen

Default Kako izklopite vbet in hraniti prevodi?

Zdravo lahko nekdo povej mi kako izklopite vbet, vendar ne vse prevode namesto objav, vračanje? Imam a posvetitev pomočnik 2,6 Ghz 12 mb predpomnilnik *** Ram in še vedno obremenitve je visoko in včasih preveč, sem naredil vse optimizacijo thats bilo objavljeno okoli, vendar jo je dala malo razliko, edini način nižje zdaj bi blok iskalnikov, ki seveda pomenilo smrti naše Skupnosti.

Torej, kaj bi želeli narediti je iti nazaj na samo z uporabo vbseo, vendar ne vse prevodi, imam doslej. Bi lahko nekdo svetuje prosim?

Upokojeni;)

Hi
    vBET ne podpira, ne prevajanje novih delovnih mest. Lahko poskusite razširiti zadene sunek zaradi TTL predpomnilnika, bo vplivala na z uporabo manj razgradila, vendar vsebine za gost bo ne sme na datum.
    Sem storil odzivni čas preskusa iz websitepulse.com in obstoječi strani, ki je: 1.018, in translated(as guest) 1.151, zato morda smo lahko possiblie preučiti druge razlog, zakaj forum deluje tako počasneje.
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 15-04-12 pri 12:49.

Brezupen

Zdravo žal nisem bil nazaj na to prej vendar največ krat, ko poskusim vašo stran svoje dol.

Moja stran ne deluje počasi, kar sem rekel, je obremenitev visoka, vedno ko imam vBET v uporabi, če grem nazaj na vbseo kot standardni obremenitvi pade, sem preselil na Sever, ki ima sedaj * *** Ram in 3,2 GHz procesor (Quad Core).

Kaj mi je prosil je bil, je torej nekako ustaviti vBet prevajanje več, ampak obdržati prevodi, ki so že v začasni in zbirko podatkov, tako da lahko ljudje, bi lahko še vedno obiščete www.mysite.com/fr/mythread_content.html in glej francoski prevod, ki že imam za to.

Prevajanje je postala preveč drago, prevodi, zdaj plačujejo Google in Microsoft ni preveč iz Apertium in obremenitve strežnika. To obstaja zakaj, za zdaj bi rad izklopite iz nadaljnje prevajanje, vendar še vedno dovoli uporabnikom glej že prevedeno vsebino, razumem, da "ne bo treba novo prevedeno vsebino in prevodi bodo starih, ampak kot vsebino vsakega prevedena post ne spremeni (uporabniki ne morete urejati njihovih objav) ni problema.

S spoštovanjem,
    Simon

Upokojeni;)

Kaj mi je prosil je bil, je torej nekako ustaviti vBet prevajanje več, ampak obdržati prevodi, ki so že v začasni in zbirko podatkov, tako da lahko ljudje, bi lahko še vedno obiščete www.mysite.com/fr/mythread_content.html in glej francoski prevod, ki že imam za to.
    Ni take možnosti v vBET. Toda, če želite le ustaviti prevajanje novih delovnih mest, - brez spreminjanja boste forum-učinkovitost - samo odstranite vse tipke/prijave itd iz svoje adminCP -> vBET -> Prevod ponudniki

Države

Poskusite uravnavanja obremenitve...Uporabite dve strežnikov. CDN lahko pomaga preveč.

Plus minify in uporabi predpomnjenje programov omogočiti predpomnilnik brskalnika za teden dni.
    Opcode caching preko memcache je najboljša možnost, saj lahko oblak več strežnikov skupaj ampak APC je druga dobra izbira

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •