Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 8 od 8

Thread: branding prost?

Default branding prost?

Text automatically translated from: English to: Slovenian
    Translated text
    Zdravo, sem kupil branding prosto, vendar vbet isnt.

Prosim spodbuda mi nova navodila kako odstraniti, stare tisti doenst delo...
    Original text

Upokojeni;)

Hi
    Lahko opišete vaše vprašanje malo več specyfic, ne morem popolnoma razumeti ste

???? Zakaj ne razumeš? Kot sem rekel, sem kupil branding brezplačno kopijo vBet, vendar je isnt! To kaže, "zahvaljujoč vBET 3.5.4 uživate avtomatski prevodi" - > WoW Forum | WoW poštena Bot Forum Želim odstraniti!
    Nazadnje urejal vBET; 14-04-12 pri 10:56. Razlog: BBCode popravek

Upokojeni;)

Navedli ste
    Prosim spodbuda mi nova navodila kako odstraniti, stare tisti doenst delo...
    Trenutno vBET je različne različice za brandingfree, tako da bi lahko prosim povej mi če ste prepričani ste prenesli pravilna?

Ne razumem vas.

Prosim poglej v moj račun.

Kupil sem vbet z BRANDING, prosta.

I prenesli in namestili "vBET354BF.zip", ampak naš forum je prost, ne branding, kako odstraniti o avtorskih pravicah?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

živjo. Prosimo biti vljudni - ni res nobenega razloga kričati. Vem, da Radek nisem razume, vam v prvič, ampak ko si prebral vaš zelo prvi post, boste izvedeli, da ni bilo preveč jasno kaj želite odstraniti - vBET, branding?... Sem razumel, vendar še vedno ni popolnoma jasen in Radek preprosto vprašal kaj točno pomeni.

Ko da vas obvestili vljudni način, da je drugi paket za branding prosti in lahko preprosto samo prenesti in namestiti znova. On ni bil obveščen pred od vas, da si že naredil.

Torej prosim - brez kričal Ja - smo videli, da ste prosti branding Naše osebje je to informacije, ki so priložena vsakemu vaš post. Samo bom preveriti na naš FTP does BF paket je v redu, ali obstaja nekaj bug v njem. Bo dal rešitev, ki v nekaj minutah po preverjanju, da

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi
    Dejansko ni bilo a bug v javnost BF - prosim znova prenesti in naložite nove datoteke na vaš strežnik.

Žal za vaše težave. Prosim potrditi does je rešiti vprašanje.

Ne me narobe, sem bil ne kričal, samo želim, da bi jasno, kaj hočem... njegovo delo zdaj, potrebna samo 5 dni:-/

Hvala nekako!

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •