Hi
Lahko opišete vaše vprašanje malo več specyfic, ne morem popolnoma razumeti ste
???? Zakaj ne razumeš? Kot sem rekel, sem kupil branding brezplačno kopijo vBet, vendar je isnt! To kaže, "zahvaljujoč vBET 3.5.4 uživate avtomatski prevodi" - > WoW Forum | WoW poštena Bot Forum Želim odstraniti!
Nazadnje urejal vBET; 14-04-12 pri 10:56. Razlog: BBCode popravek
Navedli ste
Trenutno vBET je različne različice za brandingfree, tako da bi lahko prosim povej mi če ste prepričani ste prenesli pravilna?Prosim spodbuda mi nova navodila kako odstraniti, stare tisti doenst delo...
Ne razumem vas.
Prosim poglej v moj račun.
Kupil sem vbet z BRANDING, prosta.
I prenesli in namestili "vBET354BF.zip", ampak naš forum je prost, ne branding, kako odstraniti o avtorskih pravicah?
živjo. Prosimo biti vljudni - ni res nobenega razloga kričati. Vem, da Radek nisem razume, vam v prvič, ampak ko si prebral vaš zelo prvi post, boste izvedeli, da ni bilo preveč jasno kaj želite odstraniti - vBET, branding?... Sem razumel, vendar še vedno ni popolnoma jasen in Radek preprosto vprašal kaj točno pomeni.
Ko da vas obvestili vljudni način, da je drugi paket za branding prosti in lahko preprosto samo prenesti in namestiti znova. On ni bil obveščen pred od vas, da si že naredil.
Torej prosim - brez kričal Ja - smo videli, da ste prosti branding Naše osebje je to informacije, ki so priložena vsakemu vaš post. Samo bom preveriti na naš FTP does BF paket je v redu, ali obstaja nekaj bug v njem. Bo dal rešitev, ki v nekaj minutah po preverjanju, da
Hi
Dejansko ni bilo a bug v javnost BF - prosim znova prenesti in naložite nove datoteke na vaš strežnik.
Žal za vaše težave. Prosim potrditi does je rešiti vprašanje.
Ne me narobe, sem bil ne kričal, samo želim, da bi jasno, kaj hočem... njegovo delo zdaj, potrebna samo 5 dni:-/
Hvala nekako!