Ugotavljam, da ko imam ne prevod ponudnikov, ki so na voljo, samo priti prazno post iz države, ki jo uporabljajo. To je, ko sem "Pokaži izvirno besedilo za uporabnika« nastavljena na ne kažejo![]()
Ugotavljam, da ko imam ne prevod ponudnikov, ki so na voljo, samo priti prazno post iz države, ki jo uporabljajo. To je, ko sem "Pokaži izvirno besedilo za uporabnika« nastavljena na ne kažejo![]()
Nazadnje urejal DirtRider; 09-04-12 pri 09:44.
Bo preveriti, da na. Tudi prosim povej mi če se prikaže »Prikaži izvirno besedilo za uporabnika« , da na bo prazno objav?
Tudi Prosimo upoštevajte, da je lahko coused ampak narobe ponudnik secret/id/api ključ
No, če imam kažejo izvirno besedilo za uporabnika, nastavljen na, potem ja, to bo pokazal izvirno besedilo. Stvar je, potem imate post v nit, ki ni v angleščini in dobi prezrta. API tipke zdi, delo, ko je prevajanje ponudniki so na voljo.
OK ne skrbi več z stalne težave, sem ob s to spremembo, sem zdaj se črta je, kaj je začujem denarja to izkazalo, da se![]()
Nazadnje urejal DirtRider; 11-04-12 pri 08:12.
Kot imaš v odgovor na to zelo nit - naše osebje je preverjanje vprašanje.
I ne more razmnoževati to vprašanje na moj test forum. Lahko prosim pokaži mi url z primer, kjer je "prazno" post, in če dostop, ki ste mi pošljete je še vedno workig, ki bi preveriti, da na kraju
Žal, ni mogoče, kot so odstranjene to mod iz moje strani zdaj, saj je bil nam daje preveč vprašanj.
1. Prazno post, ko ponudnik prevajalskih storitev ni na voljo (nastavitev ne prikazati izvirno besedilo)
2. Delovno mesto v drugih jezikih poleg privzeto, ko ponudnik prevajalskih storitev ni na voljo (nastavitve Pokaži izvirno besedilo) to povzročilo zmedo kot angleški članov ni mogla razumeti pošti in bi jih prezre.
3. Forum upočasnitev desno dol ko ponudnik prevajalskih storitev ni na voljo, člani foruma pritožil, da ni bilo sprejemljivo na teh počasne hitrosti.
Kot sem rekel, ne more razmnoževati to vprašanje, če ne storite je vBET nameščen in zato ne more Pokaži mi to napako v "ukrep" je nemogoče za mene, da preverite, kaj je šlo narobe.
Prosimo, dovolite mi, da preverite v vaš ftp.
Nazadnje urejal r.dziadusz; 14-04-12 pri 16:34.
Brez odgovora tako da moram zapreti to temo. Če imate več vprašanj v zvezi s to temo bom ga odprite drugo smer pišite novega.