Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Google API na kakšno ceno

Default Google API na kakšno ceno

Sem pravkar namestili tega izdelka in glej, da Google je plačana storitev. Tudi vidite, to je, kaj jih citiram kot strošek.

Pristojbine za uporabo:

Prevajanje:
    $20 na 1 M znakov besedila, kjer so stroški prilagodi v sorazmerju z število znakov, ki so dejansko dane.
    Zaznavanje jezika:
    $20 na 1 M znakov besedila, kjer so stroški prilagodi v sorazmerju z število znakov, ki so dejansko dane.
    Stvar je, imam ne umislek, kaj to lahko Utrčati na mesec, če kdorkoli bi mi idejo, da kaj je plačilni mesečno, da bi bilo cenjeno. Vem, da to bi tudi odvisna od prometa na vašo stran in bi se razlikujejo od strani na stran, ampak res potrebujejo nekaj tip merilo za to Če je mogoče mogoče bi tudi navedete vrsto prometa vašo stran je ali samo objava povezavo na vašo spletno stran in bo poskusite in se primerja moj forum

Še vedno poskušam najti nekaj odgovor na to

Ne skrbite o tem, kot so odstranjene to mod iz moje strani

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Zdi se, da naši uporabniki ne želite deliti o njihovi stroški prevajanja. Kot ste napisali v prvi post, Google, ki jasno opisuje stroškov. Tudi Microsoft vam prost prevod (z mesečne vrednosti vendar prosta) in smo samo približno za javnost nova različica, ki bo omogočil ročno prevodi

Ja storiti, vendar ne daje nam kakšno idejo kaj to lahko pridejo konec meseca

Upokojeni;)

Če nastavite vaše meje, prevajanje API ne bo vse over-quoted prevodi. Deluje kot je zdaj v prost prevod Microsoft API Če uporabljate alle 2 M znakov API samo ustavi, prevajanje

Text automatically translated from: German to: Slovenian
    Translated text
    Hello,
    moj forum je približno 175.000 objav in 25.000 niti, I prevesti v angleščini in francoščini. Prvi dan porabljenih približno 1,5 milijona, skoraj 20 $. Če obstaja interes kasneje sem lahko še da tukaj je odgovor da.
    Original text

Upokojeni;)

Hi

Text automatically translated from: German to: Slovenian
    Translated text
    vem. Sem pritožuje vendar ne na vseh.
    Original text

Prevedi API: prevod
    Število znakov
    Dnevni kvote: 2 M
    28 dni skupaj: 21.03 m
    Prevedi APICharacters19.82 M396.30 USD
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 07-05-12 pri 21:57.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •