Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Od najnovejšo nadgradnjo vbet strežnik poročil prekomerno uporabo virov z vbet

Brezupen

Default Od najnovejšo nadgradnjo vbet strežnik poročil prekomerno uporabo virov z vbet

Zdravo od zadnje vbet nadgradnja sinoči strežnik je zdaj poročanje prekomerna uporaba virov vbet
    Čas: Pon Feb 21 13: 02: 15 2012 + 0000
    Račun: xxxxxx
    Vir: Proces čas
    Presežena: 65324 > 1800 (sekunde)
    Izvršljiv: izvr┼íilne
    Ukazne vrstice: izvršilne
    /XXXX/XXXXXX/public_html/forumz/vbenterprisetranslator_seo.php
    PID: 28614
    Ubil: No
    sem že na stotine teh, lahko nekdo dela na optimizacijo zakonika ali nekaj??

Upokojeni;)

Mi delamo na optimalization v vsako rea; pomožnim krmiljem

Brezupen

Razumem, da, vendar zadnji sprostitev je slabše za tovor od prejšnjih, to je ubijanje mojega strežnika!

Upokojeni;)

Smo ni storila nobene učinkovitosti, spreminjanje posodobitve. Smo samo dodati nov prevod ponudnika, z zelo isti algorith

Tudi kaj vidiš je:
    Njegova ne vbenterprisetranslator_seo.php, ki prevzame celotno vaše vire - je celo vaš forum, ker vsako zahtevo forum gre trought vbenterprisetranslator_seo.php, ki samo določa nekaj spremenljivk za vbseo.php in vključuje res zahtevano sredstvo. Nastavite celotnega prometa forum to datoteko z .htaccess pila. Tako ni pomembno s to datoteko na vse - to je vaše porabe celoten forum. Če je potrebno več opis na tem področju - odprite novo nit za to ali najti že obstoječih. Eno vprašanje na eno nit

Brezupen

Lahko omogočite prejšnjo različico vbet me tako lahko znižujejo in glej, če obremenitev subvencij potem prosim?

Upokojeni;)

PM sended preverite Prejeto

Brezupen

Hvala!, bo da namestite pozneje danes in jutri post nazaj, ko ogled Rasjeći stats

Brezupen

Oprostite, moje mesto je vb3, mislim, da je paket, ki ste ga posredovali za vb4.

Upokojeni;)

Oh Žal sem še enkrat

Brezupen

OK, sem storil ne knjiži nazaj takoj kot sem hotel biti prepričani, vendar prejšnje različice ni nakladanje strežnik pol toliko kot najnovejšo različico, misliš, da najnovejšo morda, gledaš želite videti zakaj?

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •