Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 8 od 8

Thread: VBET V4.4.6 ustvari uporabniške skupine?

Države

Default VBET V4.4.6 ustvari uporabniške skupine?

Tečem vBulletin 3.8.6, z uporabo prilagojenih kožo. Samo dodatki, ki so žive so:

AME - samodejno Media Embeder
    Novo nit obvestilo
    Post hvala kramp
    vBulletin Blog
    in naše lastne Webkey Authentication povečati-v

Skrbno upoštevati navodila za namestitev za V4.4.6 in do točke, kjer sem potreboval, da konfigurirate. Sistem, ki se uporablja za uspešno so VBET na to, vendar sem odstraniti po srečujejo več privzamete težave. Po namestitvi, začel pritožujejo, da sistem je dol... sporočilo o napaki, ki je (Žal nimam) uporabnike opozoril na VBET, tako sem invalidnih VBET, kipec bi Dokončaj, Konfiguriraj korake in je re-enable to.

Na tej točki, sem opazila, da dodatne uporabniške skupine ustvarjene na moj sistem, eden za vsak jezik. WHA?

Mora biti nekaj manjka. Zadnji čas si se potrudil posodabljanje VBET, sem tekel v isti več privzamete izdaje. Ker VBET, ki je delal na moj sistem je bilo več mesecev. Naj pogodbo z vami namestiti, ali sem nekaj manjka?

I odstranjene iz mojega sistema; spet vse teče fine (čeprav brez VBET).

Upokojeni;)

Na tej točki, sem opazil, da se dodatne uporabniške skupine, ustvarjene na moj sistem, eden za vsak jezik. WHA?
    Če jih ni v ločeni matrike v vašem sql in če je le ena za vsak jezik je ok. vBET ustvari bi skupine uporabniki v isti privzeti jezik. Tudi če imate težave med vaš prevod bom vesel, da vam pomaga in odgovori na vsako vprašanje

Države

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Če jih ni v ločeni matrike v vašem sql in če je le ena za vsak jezik je ok. vBET ustvari bi skupine uporabniki v isti privzeti jezik. Tudi če imate težave med vaš prevod bom vesel, da vam pomaga in odgovori na vsako vprašanje
    Ena Uporabniška skupina ustvari za vsak jezik (je to nekaj novega? Dodajanje 50 uporabniške skupine ni kul); Imam ne umislek kakšen a, ki je ločena array v sql je; oprosti! Ko prvič nameščen VBET nad enim letom, to se ni zgodilo. VBET pravkar nameščen in obdelan popolno. Zdaj sem se ob hudič čas, ki dobili nazaj na sistem:-).

Upokojeni;)

v vašem admincp - > usegroup videti takole:
    Privzeti jezik: albanščina
    ?
    Kot sem rekel, zdaj vBET ustvari ločuje uporabniške skupine. Če vaš forum deluje počasneje je lahko coused z drugim tudi, preberite ta post:
    kliknite

Države

v vašem admincp - > usegroup videti takole:?
    Kot sem rekel, zdaj vBET ustvari ločuje uporabniške skupine. Če vaš forum deluje počasneje je lahko coused z drugim tudi, preberite ta post:
    kliknite
    Torej, če moj forum podpira 50 jezikov, sem lahko pričakujejo * 50 * dodatne uporabniške skupine, ki so ustvarili?

Upokojeni;)

Ja lahko, vendar so bili ustvarjeni, da naš izdelek, ki je hitrejše delo.

Države

Ja lahko, vendar so bili ustvarjeni, da naš izdelek, ki je hitrejše delo.
    Tako ste ustvarili 50 + uporabniške skupine na moj foruma, da VBET, teči hitrejši?!? Vendar lahko izbrišete, in glej VBET, ki se izvajajo malo počasneje?!? ... in znova jih bo vse samo dobili ustvarita med naslednjo nadgradnjo?!?

Upokojeni;)

Da bo recreateed v vsako posodobitev.
    Prav tako lahko poskusite odstraniti vse od njih, vendar morate onemogočiti ta plugin: userdata_presave in če želite odstraniti vBET, ki vas bo nedd, ki so dodatne spremembe:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Najdi vrstico:

Funkcija vbet_removeDefaultLanguageGroups () {
    in odstranite vse vsebine te funkcije

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •