kot pravi naslov. "Samo uporabo Google" nastavljena ne
kot pravi naslov. "Samo uporabo Google" nastavljena ne
Naj Opomba, da drugi ponudniki so na voljo v trenutku odkar jaz ugibati, da je bila dosežena dnevni max. Google je na voljo, vendar ni je označena kot taka.
Zaženite preskusi za google. Imate:
vBET prenesli datoteke - > storiti-ne-upload - > Orodja - > googleapiv2test.php
Postavite v ste forum korensko mapo in mi Pokaži rezultate
Preskus zagona prevajanje za Google API v2
Rezultat preskusa: {"napaka": {"napak": [{"domene": "usageLimits", "razloga": "accessNotConfigured", "sporočilo": "Dostop ni konfiguriran"}], "oznaka": 403, "sporočilo": "Dostop ni konfiguriran"}}
Test napaka:
Čas povezave (ms): 502.209960938
Ki je čudno, ker niso spremenili, nastavitve v Google API konzole
Prvi:
Vaš Google translation API v2 vklopilo pred do neznane napake ali pa ni delo iz beggining?
Če uporablja za delo, moramo stik Google storitev, če ne, lahko vas prosimo, najprej preverite:
-Če je zaračunavanje omogočen prek konzole APIs
-Če imate vBET configurated pravilno
Prav tako sem našel drugo možno rešitev:
Poskusite vklopiti in na izklopTo je, da sem naredil in na izklop Prevedi api storitev samo
-Prevajanje Google v2 API, delal globe pred moj zadnji nadgradnjo na najnovejšo različico
-Zaračunavanje omogočena
-API ključ in vse, ki se ujema v vBET, ni druge nastavitve, razen uporabo google samo so nespremenjeni
-Sem poskušal struženje api in na izklop
Tako ok, bo pisati Google v vašem imenu, ali vam je všeč to naredite v svoj?
Če bi naredil, da bi bilo super. Pustiti mi znanje če potrebujete druge informacije.
Pošta, sended, Čakanje na odgovor
Sem že pisal sporočilo v skupini Google in izgleda, da je nekdo od Google je določen. Problem rešen!