Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Ta strežnik forumi nanašati ne vBET!

Brezupen

Default Ta strežnik forumi nanašati ne vBET!

Zdravo, v zadnjih 24 ur moj skladiščenje spletnastran dvignjena nadzor in je bilo na eno stvar!, napaka dnevnika imel napolni s temi
    PHP svarilen: strpos() [function.strpos < a href="/forum/sl/function.strpos" > </a>]: Offset, ki ne vsebujejo niz v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php vrstici 398
    imel sem veliko več tisoč njih (25GB v vseh!) in zdi se, da je to vse zaradi ne bi mogli stik vBET je strežnik!

To ni bil poudariti, ko nakup, da naš strežnik mora biti sposobna tvoje obrnite ves čas!, strežnik, ki je bil dol in tako je bil programske opreme (modificatio), ki jo kupili od tebe, je res potrebno imeti vBET obstajati nenehno stik s strežnikom?

Upokojeni;)

Bom poskusil preverite na moj test forum. Prav tako lahko opišete mi korak za korakom bi si kaj pred napaka pojavila?

Brezupen

Preprosta, te napake so bile iz moje napake dnevnik VES čas, vaša stran je dol včeraj, ko vaše strani prišel nazaj napak ustavil ali upočasnil, imam sedaj samo tisoče njih danes (17 mb)
    Quote Originally Posted by thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13: 20: 48] PHP svarilen: strpos() [function.strpos < a href="/forum/sl/function.strpos" > </a>]: Offset, ki ne vsebujejo niz v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php vrstici 398
    , forum deluje normalno, brez vprašanja ali napake, razen tistih, ki so polnjenje moj dnevnik napak.

Tako ne korake, da ga ponovno!

Upokojeni;)

Ali še vedno obstajajo ta dnevnik? Če ja lahko nastavite nekateri dnevniki in preveri, kaj se dogaja.

Brezupen

Imate forum root dostop, dnevnik izhodi (počistiti je dnevno!) in pravico ima zdaj več kot 2 GB vnosov vse od vBET, lahko izbrišete datoteko, ustvariti drugo prazno in nato vodijo preverjanje nazaj napak kot 2 GB bo ne odprete v strežniku in boste imeli težave, odpiranje na vaš PC.

EDIT: moram reči, da moj strežnik ni bil dol v mesecih (je bilo nekaj 500 napak, vendar oni so trenutno in sem jih povzročil, ko spremenite eno od moje plugins).

Dnevnik napak najdete na /public_html/forumz/error_log
    Nazadnje urejal Simon Lloyd; 05-02-12 pri 20:14.

Upokojeni;)

Trenutno sem skriti to opozorilo, da ne bi crash/smeti vaš forum. Zdaj, jaz sem preverjanje, zakaj se zdi. Tudi ne morete ustvarjati to napako
    Spremenili ste to vrstico
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    V to vrstico:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Brezupen

Zdravo, dodatnih s težavo ali zakaj je bilo poročanje problem?

Upokojeni;)

Najbolj verjetno, ko v enem ponudnikov je nekaj notranja napaka, (to eno ki tudi strmoglavilo naš strežnik) ustvarite nekaj čudno tranlation outup, ki je začel neskončne zanke - ki bi razložili, zakaj v storiti ne vpliva na vaš strežnik - kot si rekel forum je bil delajo fine. I brskanje znova datoteke napaka, ki je brez to opozorilo - ali ste samo errased to?

Brezupen

Niste Uredi dnevnik napak na vseh, tudi napake, ki sem ustvaril sem zapustil tam, tako narediti misliš, da se določi ta bug ali je to samo skrite datoteke sprememba, ki ste jih naredili?

In ja forum deluje globe, ne plačate preveč google translation samo 100.000 znakov na dan tako veliko prevodi so levo, čaka prevedejo.

Upokojeni;)

Mislim določeno napako, otherways zmota poleno naj ima druge opozorila iz zelo isti zanki, če nekaj pojavijo ponovno nam pišite

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •