Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 18

Thread: PISANJE v različnih jezikih

Noob

Default PISANJE v različnih jezikih

Hi Michal,

Vprašali ste me v drugo nit za opis tega v forumu Feature Request.

Glej, link še enkrat: kliknite

S to kramp imate na izbiro, če angleščini ali urdu. Izberi urdu in boste dejansko tipkanje v urdu, nato pa jo lahko nastavite nazaj v angleščino preklopite bo nato dajo od desne proti levi.

To je nekaj, kar bi radi videli vključena, ampak dvomim, da se bo zgodilo.
    Nazadnje urejal vBET; 15-10-09 pri 00:39.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hvala za zahtevo.

Ne vem, kaj je urdu, tako da ne razumem vprašanja. Tudi v živo demo na forum, ki nisem mogel razumeti, na vseh

Lahko mi prosim opišite bolj kaj počne?

Tudi, če pišete v angleškem jeziku, vas prosimo, nastavite privzeti jezik v angleščino, ali je možnost, da niso samodejno dodati jezik BB kode, ko pišete novo delovno mesto. Privzeti jezik pravi, kaj je privzeti jezik za svoje prispevke Lahko ga spremenite v globalno CP uporabnika, ali za določeno novo sporočilo v urejevalnik.

Noob

Urdu je jezik.

Če ste prebrali opis, ki se povezujejo bo vam povem.

To vam omogoča, da pisati ali tip v urdu.

Toda urdujščina ne podpira prevodi Google, tako da vBET ne more ravnati še, vzrok takega besedila ne bi bil preveden v druge jezike ...

Noob

To je samo primer.

Moja funkcija zahteva, če bi bilo mogoče za nas, da pišejo v različnih jezikih (v realnem času), namesto pisanja na en jezik in ga nato dobi vse prevedeno kasneje.

Poglej kodo za kramp, ki bi videli, kaj mislim.

Vendar pa lahko pišete v različnih jezikih ... Oprostite, ampak jaz res ne dobite točke.

Ko pišete nekaj, jo napišite v realnem času. In ga lahko napišete v vsakem podprti jezik, in celo v več jezikih, v eno sporočilo. Nimate pisati v enem jeziku

Samo preberite ta članek: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Noob

Mislim, da mislite s svojo kramp lahko vnesete poljski z angleško tipkovnico ali v angleškem jeziku, nato pa bo vaš kramp prevesti.

Je to, kako bo to delovalo?

Ali pa na primer bom mogel pisati v hindijščini v Hindijščina abecede in ne angleščini. Hindi ima svojo abecedo v različne znake.

Upam, da je boljši občutek.

Ko pišete v nekaterih jezikovnih pišete v tem jeziku. S tem jeziku znakov. Pojdi na test sporočila - to so napisane v različnih jezikih - si lahko ogledate originalno (pred prevod) - samo kliknite puščico na desni strani zastave v izvirnem jeziku.

Ali bolje poglej tukaj. Sporočilo spodaj je v japonski - to pomeni, da je napisana v japonščini - kliknite na puščico in boste videli originalnega besedila, ki je bila napisana (ne vem, japonski - to je samo prepisali iz Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Slovenian
    Translated text
    Obstajajo torte, ne alkohola
    Original text

V preskusnem območju sporočila si lahko ogledate tudi lonci, napisane v drugih jezikih - tiste bila vsa pisna z uporabo njihove nacionalne znake. Tako da, ko bo uporabnik iz nekaterih držav, se prijavite na svoj forum. Ne more samo videti vaš forum v njegovem jeziku - je lahko tudi pisati v njegovem jeziku!
    Nazadnje urejal vBET; 17-10-09 pri 03:45.

Noob

Glej sitotisk, sem izbral moj jezik, japonski od UserCP -> Edit Vaši podatki.

Torej, ko začnem novo nit in tipa vidim le angleško znakov?

Noob

Prepričan sem, da to postaja neprijetno za vas, Michal pa si oglejte moje zadnje zaslon.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •