Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 14 od 14

Thread: Niti vsebnost ni preveden

Upokojeni;)

Hi
    I izvaja te quickfixes za vas - Eastern Conference quarterfinal posodabljanje vBET.
    Če posodobite vaše vBET boste morali spreminjati kode znova, Mlakarja ali ne oficialy podpira starejši prevod od vBulletin

Preveril sem in dosežete vaše meje v Microsoft in Apertium, kot je dejal tukaj
    Vaša meja ste dosegli tako besedila ni prevedenega, ampak enkrat prevedeno besedilo, kot bodo prikazali nitjo naslovom.

Prosimo Opomba uporabite samo brezplačne prevode API je vedno lahko uporabite plača tisti: varljiva žoga API prevod v2 in plačano naročnino Microsoft Trabnslation z Azuran (če posodobite svoj PHP)

Brezupen

Hi, Lahko dodate dodatne spremembe koraki že objavil eno za vBET tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , vodnika ni bilo posodobljeno. Sem plačana dodatna pristojbina, da to združljiv, ko pride ven, posodobitev bom mod je sam brez motim kdorkoli.

Za uporabo Google V2 je treba posodobiti moj PHP? Mislil sem, da je bila za Microsoft le?!?

PS. enkrat prevedeno ne bi smel prevedeno besedilo ostane v predpomnilnik?

Hvala!
    Nazadnje urejal mario06; 14-01-12 pri 06:46.

Upokojeni;)

Je posodobljen:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post3666

Za uporabo Google V2 je treba posodobiti moj PHP? Mislil sem, da je bila za Microsoft le?!?
    Zdaj sem reimplementing funkcijo, da ne bo uporabil json_translate tako da lahko uporabite brez posodabljanje vaše PHP

PS. enkrat prevedeno ne bi smel prevedeno besedilo ostane v predpomnilnik?
    vBET je caching cele stavke. Ampak da enkrat prevedeno besedilo ostane v predpomnilniku.

Upokojeni;)

Tukaj je quicx rešitev za vaše vprašanje:
    PRITRDITI

Sedaj boste lahko uporabite Microsoft prevod z Azuran tudi s starejšo php

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •