Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: Prevajalec tudi za trajni prevodi, offline prevod generacije, ne na letenje?

Question Prevajalec tudi za trajni prevodi, offline prevod generacije, ne na letenje?

Hi,

Jaz sem zelo zanima nakup prevajalec, vendar imajo nekaj vprašanj.
    Ustvarjeno prevodov shranite trajno (ne samo cached časa), ko ni sprememb (mogoče odkriti z md5 hash za besedila). Želim Prevedi prvotno nekaj 100-1000 strani, trajno shraniti rezultat. Le, če nekdo spremeni objavljate, dodaja nove knjiženje, nove navoje so ustvarjene, potem je nov prevod le. Najbolje bi bilo brez povezave, tako v noč/najmanj prometnih urah prevodi naredil in samo dano ko uporabnik dostopa do strani v tem jeziku.

Upam, da je razumljivo, kaj sem željo s to addon.
    Ga podpirajo? Ali če ne, lahko izvaja?

Hvala.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

vBET caches rezultate prevoda. Boste lahko zač to večno tako vam ne bo plačati za isti prevod znova. Čistejši imamo samodejno predpomnilnika, vendar to moči obstati nesposoben. Torej vBET deluje samo kot si napisal - samo, ko se pojavi novo besedilo prevesti Prosimo zunanjih ponudnikov za prevajanje. V nasprotnem primeru se vzame iz predpomnilnika. Še vedno ne pre-cache vBET - to pomeni, da vBET bomo prvi prevod, kadar prva prošnja za prevedeno stran bo prišel. Ampak za vsako prevod samo prvo zahtevo bo počasnejša (zaradi tega sprašuje 3rd ponudnikov prevod), naslednji se ravna z predpomnilnik, tako da je sprejemljiva.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo samo vprašajte

Hvala.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •