Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 22

Thread: Vsi prevodi prenehal - vse niti so prazno, ko kliknete na zastave

Exclamation Vsi prevodi prenehal - vse niti so prazno, ko kliknete na zastave

Nisem opravite spremembe. Jaz sem na vBulletin 3.6.8 z vBET3.4.1.

Did Google spremeniti svoje prevod API ali kaj?

Pravkar nadgradili do vBET 3.5.2 zdaj je moj prevod stran popolnoma prazen. Kaj manjka?

v redu. Sem dobil to tekmovanje v teku googletest.php. Izgleda, da sem začasno, po Google

Preskus zagona prevajanje za Google API v1
    Rezultat testa: {"responseData": null, "responseDetails": "Sum Terms of Service Abuse Oglejte si http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test napaka:
    Povezava čas (ms): 566.118164062

Moj Microsoft API preskus se zdi dobro. Ne bi smela moj vBET še vedno prevesti z Microsoft API?

Začetek Prevod MS
    Rezultat preskusa:  "Zdravo"
    Test napaka:
    Povezava čas (ms): 492.813964844

Upokojeni;)

Hi,
    Da bi to lahko pa preskus, ki ste si lahko zavajajoče, Mlakarja, preskus prevod le v eno sekundo
    Lahko ste preverite:
    -si nastavite
    admincp - > vBET - > prevajanje ponudniki - > Uporaba Google samo: ne
    -si posodobite = znova prenesti mape nalaganje - enkrat - > vbet_translation_options Če ne prosim, to, da

Ja sem "uporabo Google samo: NO" in si naložite vbet_translation_options mapo.

Zdaj, če kliknete na zastave, dobim naslednje napake:

Fatal error: razpis za undefined funkcijo save_settings() v /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php on line 28

Nejasno se spomnim, sem začel že zgoraj napake, ko sem nekaj sprememb, ki temelji na FAQ priporočilo o učinkovitosti. Čutim, da je morda povezan z memory cache ali nekaj
    Nazadnje urejal myandy99; 30-10-11 pri 19:00. Razlog: nadaljnje podrobnosti

Upokojeni;)

Naredil si odstrani/urejanje datoteke, (razen za integracijo vbseo)
    Lahko prosim povej mi katere korake (FAQ uspešnosti namig) opravljena?
    Če se ne spomnite, vse to, prosim PM mi vaš dostop podrobnosti bom preveriti to na strežnik

Spomnim, da je do težave, ko sem spremenil Memory Cache od brez, da nekaj. Ampak zdaj čeprav sem spremenil Memory Cache nazaj na "Brez" problem še vedno obstaja

Sem storil ne odstrani/urejanje datoteke, (razen za vbseo povezovanje)
    Nazadnje urejal myandy99; 01-11-11 pri 13:22.

V vrstico kode, če pride do usodne napake se zdi, da so naslednji. Lahko dobim nekaj odgovorov?

Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

Upokojeni;)

Ste napaka se pojavi, Mlakarja sistema ni mogoče najti funkcijo save_settings ki je vBulletin funkcijo in naj bi se v adminfunctions_options.php
    Komaj mogoče, ta napaka je izzvala spremenite vrednost pomnilnika predpomnilnika

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •