Hi.
O oblikovanje, ki je bil zdrobljen na tej strani - prosimo, opišite, kaj je narobe in bomo ček to.
O mod_pagespeed - sem preveril dnevniki, si dal in nisem našel vse narobe pot /en/ imenik. Ali ste prepričani, da je vzrok za težavo? Ali ste prepričani, da je to vzrok? Lahko zagotovi eno dnevnika, ki jasno kaže? Iz dnevnikov, ki vam kažejo vidim, da vprašanje je za URLjev, brez šifro jezika. Prav tako sem preveril izvorne kode HTML strani v angleščini - URLjev CSS so relativne in je baze uporablja tako zahteve pošlje strežnik za CSS datoteke so brez šifro jezika.
Prosimo, preverite, ali imate sklop ustrezne pravice za imenik, kjer je napisal predpomnilnika. Prosimo, preverite, ali imate še vedno nezasedenega prostora na trdem disku.
Končno, če ste prepričani, da je vprašanje je z prevedenih strani nato preverite konfiguracijo mod_pagespeed. Prosimo preverite does konfiguracijo omogoča nastaviti nekaj o interno preusmerjenih URL-ji (ali je potrebno URL preden .htaccess je potekala ali po). Poskusite izvedeti kaj strežniške spremenljivke uporablja mod_pagespeed za določitev zahtevanega URL. Mogoče to nam bo omogočilo našli naše nekaj. Tukaj je nekaj o mod in .htaccess: mod_pagespeed namestitev in konfiguracijo
V dokumentaciji sprejemnika ni premajhna, obstaja veliko konfiguracijo celo za domene, kartiranje. Tukaj boste našli več o tem: Z uporabo mod_pagespeed
Tudi prosite Google pomoč - mislimo, da je samo konfiguracijo izdaja.
V tem trenutku v prijavi ne vidim, kako vBET vpliva na mod. Če sem kaj zamudil prosim, pokažite mi, natančno tako. Tudi če vprašanje, ki je s prevede Url-je, mod mora biti dovolj pameten, da prepozna baze obrazec HTML in spoštovanja .htaccess preusmeritve - tako ponovno Prosimo vprašati tudi Google in preverite dokumentacijo. Če boste našli nič bomo ček to ponovno - še vedno navedite dnevniki, ki kaže, da se vprašanje z šifre jezikov, ki so vključeni v URL-jev.