Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Google API1 deluje ne več Google API2

Default Google API1 deluje ne več Google API2

Text automatically translated from: German to: Slovenian
    Translated text
    Hello,
    Jaz sem res zelo jezen.
    Original text
    Nazadnje urejal vBET; 19-10-11 pri 16:36. Razlog: BBCode popravek

Text automatically translated from: German to: Slovenian
    Translated text
    Super! Deluje zdaj celo tukaj to tolmačiti pravilno!

Original:
    Hello,
    Jaz sem res zelo jezen.

Sem kupil 2 x vBet me za veliko denarja, tako daleč je šlo razmeroma dobro, zdaj več preračunajo z API1 objav in vam lahko plačali API2 samo s kreditno kartico, imam vendar ne kreditne kartice, kot večina ljudi v Evropi.

Kako za vraga je sem zdaj nazaj teči Prenesi?
    Original text

Ta prevod ZANIČ.

sem kupil 2 kopije vbet do sedaj, to je veliko denarja za mene. Dokler nekaj tednov je bilo OK, ampak zdaj ni več, ni prevod tudi s API1, sem mislil redu namestim API2, vendar sem lahko uporabijo samo s kreditno kartico, tukaj v Evropi nihče ni kreditne kartice tako ni mogoče uporabiti vbet več, poljuben pomoč?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

KiM Vemo,-je zanič, da Google ni prosta več. Verjamem nas - je toliko pomembno za nas, če ne več (ker prodajamo vBET) da so brezplačne prevode. Še vedno to ni do nas - to je do 3rd stranka prevod ponudniki.
    V tem trenutku še vedno lahko uporabite Google v1 in Microsoft API. Booth so še vedno prosta. Stojnica je omejitev. Zadnji sprostitev vBET je celo ponudniki čakalno vrsto - tako ko pridete omejitev v en ponudnik, vBET nato preklopi v še eden. Tako lahko še vedno uporabite brezplačne prevode.
    Google v1 zapre 1. decembra 2011.
    Microsoft API prevod je prost samo do marca leta 2012.
    Dodali boste kmalu možnost uporabe plača Microsoft prevod API (smo nisem preverite še kako tam plačila - prosto check).

Prosimo, naslov vaše vprašanje na Google - ne moremo storiti ničesar o metodah plačila v Google v2. Mogoče, če bodo dobili dovolj povratne informacije, bodo dodamo druge možnosti plačila.
    Osebno imam nekaj kaj dejanja, kot so kreditne kartice, vendar morem so kreditne na njem. Nimam pojma, kako je imenovan, vendar zunaj, je enako priznana kot kreditne kartice. Jaz sem živi v Evropi in vem ljudi s kreditnimi karticami, zato lahko rečem, da so na voljo. Prosite vaši banki, kakšne možnosti imate. Je območje, ki je izven našega nadzora. Načini plačila Google ne morete spremeniti. Mi ne morem vam povedati kaj možnosti imate v vaši banki.

Torej v tem trenutku:
    -Si lahko še vedno ostati z brezplačne prevode. Tistih, ki imajo omejitve.
    -Si lahko sprejme Google v2 plačila metodami. Če ne uporabljate Google v1, ki se priporoča onemogočiti predpomnilnika Čistejša - želite znova plača za isti prevod.

Ali potrebujete dodatno pomoč tukaj?

Ne potrebujete kreditne kartice, tako ne kupite eno samo za eno storitev. Google API1 ne deluje več, ker tednih zdaj! Bom poskusil zdaj microsoft.

OK, Microsoft delal približno 10 minut, zdaj ni nobenih prevod. Če to ni boljše do jutri hočem nadomestilo! (moj prvi!)

živjo. Prosimo, upoštevajte, da ima Microsoft urne in mesečna omejitev. Torej če je prenehal delati bo kmalu delo spet če nisem še doseže vaš mesečni mejne

Glede na vBET licenco, ki je pravni dogovor med nas, ste odgovorni za dostop do prevod, ponudniki - 3rd stranke so iz naše vpliva. Tako ne glede na to, zakaj nimate dostopa - ne želite plačati, boste dosegli mejo, strežnik je blokiranje odhodne zahteve ali katerega koli drugega razloga ni razlog za nadomestilo. Ker je vas, ki je odgovoren za zagotavljanje dostopa do ponudnik prevajalskih storitev. Tukaj je del od licenčne pogodbe:
    vBET je uporaba ZUNANJIH prevajalske storitve (prevod Api). Od različice 4.4.0 in 3.5.0 vBET je lahko uporabljate številne posodobitve Api (dejansko podpirajo: Google in Microsoft® Posodobitve API). Si mora dovoljeno uporabo, podprto prevajanje APIs ki jih konfigurirate tako, da uporabijo vBET. PREPROSTO Podbielski Michał vam daje nobenega nadomestila v primeru, če vaš forum je blokirana/prepovedana ali omejena na drug način v vseh uporabljenih prevajalske storitve, celo v primeru če nekateri/vse podprte prevajalske storitve zapre. Če želite, lahko preverite na naši vBET 2.x brezplačna različica, Google Prevajalske Storitve, je na voljo za vaš forum, preden nakup vBET 3.x/4.x, vendar vas bo še vedno nima pravice do nobenega nadomestila, če vaš forum dostop do katere koli Storitve Prevajanja bo omejena na kakršen koli način med uporabo vBET 3.x/4.x. PREPROSTO Podbieski Michał ni odgovoren na kakršen koli način za vsako uporabljeno prevajalske storitve rezultatov ali je učinkovitosti in dostopnosti.
    In tukaj je povezava do polno License ki je pravni dogovor med nas. Tako če prosite za nadomestila v primeru, ko boste osebno strinjali, da je vaša odgovornost in se ne primeru za nadomestila, nato glede na to, kaj je dogovorjeno med nami v dati dovoljenje, mi ne bo nadomestila.

Mi preprosto ne more odgovoren za 3rd stranke in upanje vi razumeti to.
    Tudi - eno licenco je že potekla, 2nd je uporabljena 4 mesece - kako lahko kriviti nas da Google naredite spremembe?... Verjamem nas - smo bi najbolj vesel, če Google ne bi še vedno prosta.

V tej temi lahko tudi koristno za vas, da razumejo, zakaj API lahko dela od časa do časa: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869 (v bistvu dosežete vaše mejne - boste našli nekaj več podrobnosti).

Ali potrebujete dodatno pomoč tukaj?

PS.
    Kotirajo del licenco spremenjeno v minuti - smo so zapiranje prosti vBET različice, ker Google Translation API v1 zapre - tako ni smiselno omeniti, prosti vBET različica 2.x v licenco če ne bo obstaja več. Podrobne spremembe licence bodo opisane v obvestila.
    Nazadnje urejal vBET; 19-10-11 pri 19:33.

Države

Quote Originally Posted by wowglider.de View Post
    OK, Microsoft delal približno 10 minut, zdaj ni nobenih prevod. Če to ni boljše do jutri hočem nadomestilo! (moj prvi!)
    Dobrodošli v moj svet: P

Quote Originally Posted by techanalyst View Post
    Dobrodošli v moj svet: P
    Dobrodošli v Microsoft prevod API svetu: P

Svoje meje, ne do vBET - njihove meje so samo do Microsoft. Google Translation API v2 omogoča določiti svoje meje.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Dobrodošli v Microsoft prevod API svetu: P

Svoje meje, ne do vBET - njihove meje so samo do Microsoft. Google Translation API v2 omogoča določiti svoje meje.
    Razumno res ne nadzor tretje stranke, vendar bi odstranili "Prosta prevodi" opis izdelka ali ob vsaj besedo to kot "Omejeno brezplačne prevode".

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •