Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 13

Thread: Težave z VBET

Noob

Default Težave z VBET

So imele prevajalnik za nekaj časa, sem pred kratkim Obnovi moje licenco. Teče vb3.8.3.

To popoldne, moje mesto, ki je začel, da umre vsakih nekaj minut. Vprašanje je bilo moje php procese, php-fpm, so umirajo in ne vrača. Po preverjanju php-fpm dnevniške datoteke sem ugotovila, da je bil konča vsak postopek z napako. I onemogočena VBET in sistem začel teče zelo dobro in ostala ta način. Naslednji mislil, da bi bilo jasno, vse predpomnilnika, ki sem naredil, vklopiti vbet in enak rezultat. Sistem je pravkar začel, umirajo. Na tej točki sem pogruntal, lahko tudi nadgradim, tako sem prenesli najnovejšo nocoj in izvesti nadgradnjo.

Preveriti konfiguracijo in je bilo rechoose v jezikih, ki so bili prevajanje. Od 6 jezikov, sem običajno prevesti, samo eno zastavo pojavil, čeprav vse 6 so bili izbrani v config. Moj php-fpm procesov tudi začel umirajo znova.

Nič spremenilo na mojem koncu povzročiti to danes, samo odločeno, prenehali delovati.

Vse misli ali predloge? Kot je zdaj, sem ni mogoče omogočiti brez ubijanja moje strani.

Upokojeni;)

Hi
    Quote Originally Posted by Smaug View Post
    Po preverjanju php-fpm dnevniške datoteke sem ugotovila, da je bil konča vsak postopek z napako.
    Kakšne napake točno apeared?

Od 6 jezikov, sem običajno prevesti, samo eno zastavo pojavil čeprav vse 6 so bili izbrani v config
    To je drugo vprašanje odprite novo threa, hitro lahko dam namig:
    Preverite, če zastavice so v tudi v nastavite Če ne, njegovo ne bo prikazano v vaš štiri

Noob

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Hi

Kakšne napake točno apeared?

To je drugo vprašanje odprite novo threa, hitro lahko dam namig:
    Preverite, če zastavice so v tudi v nastavite Če ne, njegovo ne bo prikazano v vaš štiri
    Napaka:
    Code:
    Oct 18 21:08:07.722231 [WARNING] [pool www] child 525, script '/var/www/htdocs/wizard/forums/showthread.php' executing too slow (10.007477 sec), logging
    Oct 18 21:08:07.722307 [NOTICE] child 525 stopped for tracing
    Oct 18 21:08:07.722316 [NOTICE] about to trace 525
    Oct 18 21:08:07.722427 [ERROR] ptrace(PEEKDATA) failed: Input/output error (5)
    Sem ti rekel, da sem iz zastavice config. Ne Prikaži. Uporabljam to programsko opremo za leto, vem, kaj želite konfigurirati. Zakaj to znakov za izvedenko ustvariti več kot 100 sekundarne uporabniške skupine?
    Nazadnje urejal vBET; 20-10-11 pri 13:01. Razlog: BBKoda dodano

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, upoštevajte, da zastavice konfiguracijo, spremeni v vBET, ker je bila dodana nove jezike. To je bilo narejeno nekaj časa nazaj, vendar ne vem iz katere različice morate posodobiti. Tudi prosim osvežite pogled v brskalniku - mogoče je to samo brskalnika predpomnilnik izdaje. Prosimo, poskusite uporabiti F5 v IE, ali uporabite drug brskalnik in preverite, kako izgleda. Če zastavice še vedno ni vidna - odprite novo nit za nove izdaje. Opišite tam in nas PM dostop podrobnosti - smo bo preverite konfiguracijo.

Ta različica ne ustvarjajo več kot 100 skupin. Ustvari 53 skupine - ena za vsak jezik. Zahtevalo je naše uporabnike. Te skupine so samodejno upravlja vBET. Hvala, da lahko vidite statistiko o uporabi privzeti jezik, pošiljanje objav samo za posebno skupino, nastavite obvestila le za posebne skupine... Če potrebujete več informacij o teh skupin odprite novo nit. 1 nit = 1 izdaje.

Vračam se v vprašanje. Opisano vprašanje je novega za nas tako smo Google to in glede na ugotovljeno informacije to nanaša časovne omejitve 504 prehod in konfiguracijo vprašanje. Prosimo igrati s konfiguracijo časovna omejitev.

Časovne omejitve se zgodi, ko vklopite vBET, ker vBET čaka rezultate prevoda prevod ponudnikov. Tako je del, ki ne more vplivati na smo - smo šele čakati 3rd stranka rezultatov. Google Translation API v1, se bo kmalu zaprta - so že določijo omejitve, tako da je mogoče tudi da bo počasnejša.

Preverite konfiguracijo za in se prepričajte, da ni preveč visoka.

Prosimo uporabite namige (zlasti strežnik spremembe konfiguracije za časovna omejitev) in povej potrebujete več pomoč tukaj.

Noob

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Prosimo, upoštevajte, da zastavice konfiguracijo, spremeni v vBET, ker je bila dodana nove jezike. To je bilo narejeno nekaj časa nazaj, vendar ne vem iz katere različice morate posodobiti. Tudi prosim osvežite pogled v brskalniku - mogoče je to samo brskalnika predpomnilnik izdaje. Prosimo, poskusite uporabiti F5 v IE, ali uporabite drug brskalnik in preverite, kako izgleda. Če zastavice še vedno ni vidna - odprite novo nit za nove izdaje. Opišite tam in nas PM dostop podrobnosti - smo bo preverite konfiguracijo.

Ta različica ne ustvarjajo več kot 100 skupin. Ustvari 53 skupine - ena za vsak jezik. Zahtevalo je naše uporabnike. Te skupine so samodejno upravlja vBET. Hvala, da lahko vidite statistiko o uporabi privzeti jezik, pošiljanje objav samo za posebno skupino, nastavite obvestila le za posebne skupine... Če potrebujete več informacij o teh skupin odprite novo nit. 1 nit = 1 izdaje.

Vračam se v vprašanje. Opisano vprašanje je novega za nas tako smo Google to in glede na ugotovljeno informacije to nanaša časovne omejitve 504 prehod in konfiguracijo vprašanje. Prosimo igrati s konfiguracijo časovna omejitev.

Časovne omejitve se zgodi, ko vklopite vBET, ker vBET čaka rezultate prevoda prevod ponudnikov. Tako je del, ki ne more vplivati na smo - smo šele čakati 3rd stranka rezultatov. Google Translation API v1, se bo kmalu zaprta - so že določijo omejitve, tako da je mogoče tudi da bo počasnejša.

Preverite konfiguracijo za in se prepričajte, da ni preveč visoka.

Prosimo uporabite namige (zlasti strežnik spremembe konfiguracije za časovna omejitev) in povej potrebujete več pomoč tukaj.
    Hvala za odgovor. Glede skupin, je ustvarjena dve na jezik, dejansko imajo 100 + novih skupin. Bodo poglej v na časovne omejitve.

Prosimo odpreti novo nit za skupine vprašanje - opisujejo tam in PM, mi dostop do podrobnosti o vašem Admin Kp in FTP. Bom preveriti in popraviti. Ne bi smelo biti všeč - je treba 1 skupino na enem jeziku. Torej, kaj je narobe.

Noob

Prosimo odpreti novo nit za skupine vprašanje - opisujejo tam in PM, mi dostop do podrobnosti o vašem Admin Kp in FTP. Bom preveriti in popraviti. Ne bi smelo biti všeč - je treba 1 skupino na enem jeziku. Torej, kaj je narobe.
    Sem končno prišel za preusmeritve, sem se različica za download danes.

Sem udaril Microsoftovih mejne skoraj takoj. Delno stran prevodi, najbolj ne na vseh. Microsofttest.php bo globe eno minuto in nato zaslon "rezultat preskusa: " TranslateApiException: AppId je nad kvoto: ID=3835.V2_Json.Translate.49FC0E39 "zelo naslednji minuto. Samo ponujene 7 jezikov za prevajanje.

Ker to je a velik odbor, plačilni za Google v2 ni praktično. I domnevam razen če nekdo najde prost tako, velika mesta so od sreče.

Super kameram vaše vprašanje je odšla.

O plačanih storitvah. Vemo - radi bi, da je prosta preveč. V tem trenutku smo testiranje novih prost prevod API - Apertium. To ni tako hitro kot drugi in podpira manj jezikovni pari, vendar je brezplačen. Še vedno iščemo druge storitve. Ne samo prost. Tako boste imeli več možnosti.
    Prosim, razmisli, ignoriranje nekatere strani (morda države strani, RSS...) - to je lahko koristen.

Noob

Super kameram vaše vprašanje je odšla.

O plačanih storitvah. Vemo - radi bi, da je prosta preveč. V tem trenutku smo testiranje novih prost prevod API - Apertium. To ni tako hitro kot drugi in podpira manj jezikovni pari, vendar je brezplačen. Še vedno iščemo druge storitve. Ne samo prost. Tako boste imeli več možnosti.
    Prosim, razmisli, ignoriranje nekatere strani (morda države strani, RSS...) - to je lahko koristen.
    I unistalled ga, in sem začel prejemajo nekaj db napake, ko si ogledujete, kdo je na spletu. Prišlo je še vedno vbet sintaksa v poizvedbi. Sem moral zopet postaviti za odpravo DB napake. Kako sem lahko prepričan, da se celotno spremembo odstraniti?

Če brezplačnih storitev, ki so preživetja, ga bomo nazaj v. Za sedaj, rad čisto uninstall čeprav.

Thanks

Ko odstranite ne morete imeti nobenih trnkov vBET delo, saj tistih, ki se odstranijo iz zbirke podatkov z vBulletin, sama. Ker je kaj potem je vBulletin napake, ki je odgovorna za odstranitev.

Ko odstranite vBET, prosim spominjati se tudi v onesposobiti vBET preusmeritvenih pravila od .htaccess. Tudi v primeru, če uporabljate vbseo prosim odstrani integracije kodo (samo upload 2 izvirne datoteke). Prav tako lahko odstranite iz pomočnik vBET pila če hočeš, vendar to ni potrebno.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •