So imele prevajalnik za nekaj časa, sem pred kratkim Obnovi moje licenco. Teče vb3.8.3.

To popoldne, moje mesto, ki je začel, da umre vsakih nekaj minut. Vprašanje je bilo moje php procese, php-fpm, so umirajo in ne vrača. Po preverjanju php-fpm dnevniške datoteke sem ugotovila, da je bil konča vsak postopek z napako. I onemogočena VBET in sistem začel teče zelo dobro in ostala ta način. Naslednji mislil, da bi bilo jasno, vse predpomnilnika, ki sem naredil, vklopiti vbet in enak rezultat. Sistem je pravkar začel, umirajo. Na tej točki sem pogruntal, lahko tudi nadgradim, tako sem prenesli najnovejšo nocoj in izvesti nadgradnjo.

Preveriti konfiguracijo in je bilo rechoose v jezikih, ki so bili prevajanje. Od 6 jezikov, sem običajno prevesti, samo eno zastavo pojavil, čeprav vse 6 so bili izbrani v config. Moj php-fpm procesov tudi začel umirajo znova.

Nič spremenilo na mojem koncu povzročiti to danes, samo odločeno, prenehali delovati.

Vse misli ali predloge? Kot je zdaj, sem ni mogoče omogočiti brez ubijanja moje strani.